یک روانشناس گفت: افرادی که دچار اختلال روانی هستند، معمولا به طرف مقابلشان القا می‌کنند که از آنها برتر و بالاتر هستند.

سمیرا اسماعیلی متخصص و روانشناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: افرادی که اختلالات شخصیتی دارند برای ارتباط برقرار کردن با دیگران مشکل دارند. همین امر باعث پردردسر شدن روابط آنها می شود و شریک زندگی افرادی که دچار اختلال روانی هستند، معمولا دچار زخم های احساسی و فیزیکی می‌شوند.

وی افزود: برای بسیاری از افراد فهمیدن اینکه طرف مقابل از نظر روانی سالم یا دچار اختلال شخصیتی است، کار دشواری محسوب می شود.

اسماعیلی با اشاره به علامت های هشدار دهنده افرادی که اختلال روانی دارند، بیان کرد: ‌علامت هایی وجود دارد که نشان می دهد طرف مقابل دچار اختلال روانی است. افرادی که دچار اختلال روانی هستند معمولا به طرف مقابلشان القا می کنند که از آنها برتر و بالاتر هستند؛ در چنین روابطی طرف مقابل معمولا احساس حقارت، بی ارزش بودن و کم بودن می کند.

وی با بیان اینکه تشخیص اختلالات روانی تنها توسط پزشک امکان پذیر است، گفت: این افراد بعد از گذشتن مدتی کوتاه هیجان اولیه، رغبت و احترام خود را نسبت به طرف مقابل از دست داده و رفتاری آزار دهنده پیدا می کنند. خیلی از آنها مدام رابطه را قطع کرده و دوباره شروع می‌کنند. همچنین بی احترامی ها خیلی زود جای خود را به سوء استفاده و آزار می دهد و طرف مقابلشان به یک قربانی در رابطه تبدیل می شود.

این روانشناس در ادامه تصریح کرد: در این افراد مقصر کردن دیگران کاملا عادی است و هنگامی که نمی توانند با دروغ و فریب روی یک خطا و مشکل سرپوش بگذارند، آن را به عنوان یک اشتباه و سوء تفاهم قلمداد می کنند‌ تا از خود رفع تکلیف کنند.


بیشتر بخوانید: خودشیفتگی یک اختلال شخصیتی است نه بیماری روانی


وی گفت: افرادی که دچار اختلالات روانی هستند به شدت نسبت به خود حساس هستند و این حساسیت از احساس ناامنی آنها سرچشمه نمی‌گیرد. آنها هیچ علاقه ای به خشنود کردن دیگران ندارند و دلیل این رفتار آنها اعتقادشان به برتر بودن خودشان است.

این روانشناس تاکید کرد: برای افرادی که اختلالات روانی دارند، همیشه باید یک برنده و بازنده وجود داشته باشد زیرا برنده شدن برای آن ها خیلی مهم است و آنها به ندرت می پذیرند که در سطحی پایین تر از سایرین قرار گیرند.

انتهای پیام/

برچسب ها: خانواده ، جوانان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار