![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333848_169.png)
به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، در احکامی جداگانه از سوی سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمجتبی حسینی معاون امور هنری به سمت رییس کارگروه قرآن و هنر ،ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به سمت رئیس کارگروه قرآن و فعالیت های بین المللی و محمدسلطانی فر معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی به سمت رئیس کارگروه قرآن و رسانه منصوب شدند.
این احکام به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر محمدمجتبی حسینی
معاون محترم امور هنری
در اجرای تبصره ٢ ماده ٧ آئین نامه کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی و همچنین مصوبه جلسه ٤٥ کمیسیون مبنی بر تعیین ترکیب کارگروه های تخصصی کمیسیون ،به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان "رئیس کارگروه قرآن و هنر" منصوب شدند.
امید است با استعانت از الطاف الهی و قرآن کریم در جهت تحقق اهداف والای قرآن و عترت موفق باشید.
جناب آقای ابوذر ابراهیمی ترکمان
رئیس محترم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
در اجرای تبصره ٢ ماده ٧ آئین نامه کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی و همچنین مصوبه جلسه ٤٥ کمیسیون مبنی بر تعیین ترکیب کارگروه های تخصصی کمیسیون ،به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان "رئیس کارگروه قرآن و فعالیت های بین المللی" منصوب شدند.
امید است با استعانت از الطاف الهی و قرآن کریم در جهت تحقق اهداف والای قرآن و عترت موفق باشید.
جناب آقای دکتر محمد سلطانی فر
معاون محترم امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی
در اجرای تبصره ٢ ماده ٧ آئین نامه کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی و همچنین مصوبه جلسه ٤٥ کمیسیون مبنی بر تعیین ترکیب کارگروه های تخصصی کمیسیون ،به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان "رئیس کارگروه قرآن و رسانه" منصوب شدند.
امید است با استعانت از الطاف الهی و قرآن کریم در جهت تحقق اهداف والای قرآن و عترت موفق باشید.
سید عباس صالحی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
ورئیس کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآن کریم
انتهای پیام/