به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ اکبرنژاد رئیس شورای شهر تبریز با حضور در رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی تبریز با بیان این مطلب گفت: در هفتادمین سالگرد تأسیس دانشگاه تبریز مقرر شد تا در مجموعه رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی تبریز به عنوان مهمترین رصدخانه کشور حضور یابیم که طولانیترین ماه گرفتگی قرن بهترین فرصت برای حضور در این رصدخانه بود.
وی افزود: این رصدخانه فضای زیبا و مناسبی برای جذب گردشگران علمی و پژوهشی داخلی و خارجی ایجاد کرده که میتواند هم برای دانشگاه تبریز و هم برای کلانشهر تبریز فرصت مناسبی برای استفاده از این پتانسیل باشد.
رئیس شورای شهر تبریز با اشاره به همجواری آزادراه تبریز – سهند با رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی اظهار کرد: این رصدخانه میتواند با فراهم کردن زیرساخت ها، به یک مکان گردشگری تبدیل شود که لازمه این مهم همکاری بین دستگاههای اجرایی استان است.
وی با بیان اینکه متأسفانه این رصدخانه تاکنون به خوبی به مردم معرفی نشده، اظهار کرد: کمیتهای در جهت معرفی و شناسایی استعدادهای گردشگری این منطقه تشکیل و ظرفیتهای گردشگری این رصدخانه به مردم بیش از پیش معرفی میشود.
اکبرنژاد در ادامه از اعلام آمادگی شورای شهر تبریز به همکاری با دانشگاه تبریز در این زمینه خبر داد و افزود: همچنین میتوان با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی نیز این مکان را به یک کمپ گردشگری علمی تبدیل کرد.
گفتنی است: رصدخانه خواجه نصیر الدین طوسی در ۴۵ کیلومتری جنوب شهر تبریز، بر فراز کوه بلیندی واقع شده که این رصدخانه دارای یک تلسکوپ خورشیدی و همچنین دو تلسکوپ ۴۰ و ۶۰ سانتی متری است که در حال حاضر بزرگترین تلسکوپ فعال ایران است.
انتهای پیام/ش