![ارتباطی بین تلفنهای همراه و سرطانهای مختلف وجود ندارد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333040_893.jpg)
احمد رضا تابع بردبار کارشناس مسوول اداره حیات وحش استان فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ از اقدام و بارگیری دو تن یونجه از شهر زرقان و انتقال آن به شهرستان نی ریز منطقه پارک ملی و حفاظتشده بهرام گور توسط دوستداران حیات مهر حیوانات رها شده، کشاورزان و دامداران شهر لپویی خبر داد.
وی افزود: این میزان علوفه توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست پارک ملی قطرویه مستقر در سرمحیط بانی شهید طهماسبی و با همکاری اهداکنندگان، همیاران در نواحی حساس و درگیر بحران خشکسالی و منطقه ریگ جمشیدی توزیع شد.
تابع بردبار ادامه داد: در چند سال گذشته خشک سالی پیاپی باعث خشک شدن بعضی از چشمههای دائمی این منطقه شده که میتواند عامل موثری در به خطر افتادن زندگی زیستمندان این منطقه باشد و این موضوع سبب شده گونه جانوری گور خر جهت تغذیه شبانه به سمت مزارع یونجه در منطقه حسن آباد گدار داشته باشند که گاها با تصادفات جادهای مواجه میشوند.
وی بیان کرد: جهت کنترل این موضوع از ابتدای اردیبهشت ماه نسبت استقرار گشتهای شبانه و نصب تابلوهای هشدار دهنده در مسیر، تهیه تراکت و توزیع آن در مسیر و آگاه سازی رانندگان کامیون، نصب چندین بنر در مسیر و توزیع هفتگی چهارتن علوفه در منطقه در حال انجام است.
وی از رانندگان محترم خواست به منظور کاهش تصادفات جادهای و جلوگیری از تلف شدن حیات وحش در مسیرهای که در حاشیه مناطق تحت مدیریت محیط زیست است با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به گونههای جانوری در مسیرها رانندگی کنند.
گفتنی است با توجه به استمرار خشکسالیها و کمی بارندگی و به تبع آن کم غنایی و کم پوششی مراتع طبیعی و کمبود علوفه این اداره کل اقدام به خرید علوفه و انبار و سپس پخش آن در جهت کمک به تغذیه گونههای جانوری منطقه کرده و از دوستداران طبیعت تقاضا میشود چنانچه در این خصوص مایل به همکاری و نذر طبیعت هستند با اداره نظارت برامور حیات وحش اداره کل ارتباط برقرار کنند.
پارک ملی بهرام گور و منطقه حفاظت شده بهرام گوردر شرق استان فارس و شمال شرقی شهرستان نی ریزاست.
این منطقه از سال ۱۳۵۱ تحت حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست است.
اهمیت این منطقه به وجود جمعیت قابل توجه ۸۵۶ راسی گونه کمیاب و در حال انقراض گورخر بوده و در سال ۱۳۹۶ آمار برداری شد همچنین از گونههای شاخص این منطقه میتوان به گونه کل وبز با جمعیت ۸۲۳ راس – قوچ و میش ۷۴۸ راس و جبیر ۳۸ راس اشاره کرد.
انتهای پیام/ر