«انقلاب اسلامی ایران از بدو پیروزی تاکنون همواره مورد هجمه و دشمنیهای مختلف غرب و متحدان آنها بوده است. اکنون در چهلمین سال تاسیس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این فشارها از جانب نظام سلطه در حال اوج گرفتن است و نیاز است تا همگان با بصیرت، دشمن شناسی و ولایتمداری بار دیگر زمینه عبور از این پیچ مهم تاریخی را فراهم کنند.
در همین راستا بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دومین نشست تشکیلاتی-آموزشی خود را با عنوان «گفتمان انقلاب اسلامی: فرصتها و چالشها» با حضور اساتید بسیجی و صاحبنظران در فریدونکنار برگزار کرد و در پایان این نشست بیانیهای در ۱۰ بند صادر شد که به شرح ذیل است:
اساتید بسیجی دانشگاه علامه طباطبائی بر این اعتقادند که اگرچه اکنون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با توجه به فشارهای خارجی و برخی مشکلات داخلی در شرایط ویژهای قرار دارد ولیکن خروج از این شرایط با رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری، همراهی مردم و مسئولان قوای سه گانه و با بهره گیری مناسب از ظرفیتهای داخلی امکان پذیر است.
فشارهای بین المللی پس از روی کارآمدن رئیس جمهور جدید آمریکا و به ویژه با بدعهدی و اقدام خلاف موازین بین المللی در خروج از برجام موجب افزایش فشارهای غیرقانونی این کشور به جمهوری اسلامی ایران شده است. نشان دادن اقتدار در مقابل بیگانگان بویژه آمریکاییها امری ضروری است و لازم است تا این کار به هنگام، صریح و قاطع توسط دولت انجام شود.
اگر چه بخشی از مشکلات اقتصادی مردم به دلیل تحریمهای ظالمانه خارجی است لیکن علت اصلی مشکلات نادرستی مبانی، کاستی برنامهها و سوء مدیریت مسئولان اقتصادی کشور است که باید هر چه سریعتر اصلاح شود و ثبات و امنیت به اقتصاد کشور بازگردد. راه حل این مساله در درجه نخست اجرای دقیق اصول اقتصاد مقاومتی و در درجه بعد تهیه «نقشه راه اقتصاد با ثبات» است. تهیه این نقشه به مردم و فعالان اقتصادی کمک خواهد کرد تا با احساس ثبات و آرامش به کمک دولت بشتابند.
عبور از مشکلات اقتصادی با باور ظرفیتهای درونی و برخورداری از روحیه انقلابی، مجاهدت و کار و تلاش شبانه روزی مسئولان و همکاری و همراهی آحاد مردم از شرایط و الزامات استمرار پیشرفت و حرکت پرشتاب به سمت اهداف عالی انقلاب است؛ لذا شایسته است دولت محترم ضمن اصلاح مبانی و الگوی مدیریت و اصلاح حلقه مدیران با استفاده از مدیران جوان، جهادی و پرانگیزه روند پیشرفت بیش از پیش کشور را در دستور کار قرار دهد.
بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی به دولت توصیه میکند در طراحی برنامههای اقتصادی به یکپارچگی و ارتباط بازارها مانند پول، ارز، کالا و سرمایه توجه کند و ضمن پرهیز از تغییرات شتاب زده در متغیرهای کلان اقتصادی همچون پول و نرخ سود بانکی، دغدغه رانت زدایی در بازار ارز را جدی گرفته و برنامههای مکمل برای بهبود و توزیع درآمد را در دستور کار قرار دهد.
حفظ اقتدار موشکی و نفوذ منطقهای جمهوری اسلامی ایران از جمله مواردی است که آمریکا، رژِیم غاصب صهیونیستی و متحدان عربی آنها را با ترس و هراس مواجه کرده و جهان استکبار را واداشته تا با فشارهای بیشتر برجامهای دیگری را به نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کنند.
اساتید بسیجی دانشگاه علامه طباطبائی به صراحت اعلام می کند که اقتدار و قدرت دفاعی کشور و حفظ نفوذ قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت غیرقابل مذاکره است.
فساد ستیزی، مبارزه با تبعیض و اجرای عدالت از اصول اولیه و متعالی آرمانهای انقلاب اسلامی هستند بر قوه قضائیه لازم است تا در این شرایط حساس مبارزه واقعی و ملموس با مفسدان، متخلفان و دانه درشتهای اقتصادی را با هدف عدالت گستری در دستور کار قرار دهد.
بر نخبگان و کارشناسان کشور پوشیده نیست که بخشی از آنچه امروز در فضای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور اتفاق افتاده و سبب برخی نارضایتیها شده، محصول عدم نظارت دقیق مجلس شورای اسلامی است؛ لذا لازم است تا مجلس شورای اسلامی به استفاده از قدرت نظارتی خود بیش از گذشته اهتمام ورزد.
ضمن محکومیت قاطع بازرسی و تفتیش آزمایشگاهها و دفاتر استادان مکرم دانشگاهها توسط بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی، این حادثه را اهانت مسلم به نهاد علم ایرانی و نقض استقلال، شرف و حاکمیت ملی در محیط دانشگاه و جاسوسی از دانشمندان کشور دانسته و مقامات مسئول را موظف به جبران هتک حیثیت واقع شده نسبت به محیط دانشگاه و نیز شفاف سازی در پیشگاه ملت میدانیم.
دانشگاهها پیشانی حرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به سوی پیشرفت ایرانی-اسلامی هستند؛ دانشگاه تمدن ساز موتور محرک پیشرفت جامعه است.
بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی ضمن اعلام آمادگی برای کمک به قوای سهگانه در حل مسائل کشور بر این اعتقاد است که اجرایی شدن سند اسلامی شدن دانشگاهها، گسترش جنبش نرم افزاری، شتاب بخشیدن به تولید علم، بومی سازی و تحول در علوم انسانی و رفع مشکلات فرهنگی دانشگاهها باید بیش از بیش در اولویت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گیرد.»
انتهای پیام/