متخلفان دانه درشت واردات خودرو در لیست وزیر صمت نبودند/ پای نعمت‌زاده به پرونده شفافیت باز خواهد شد؟ 


با وجود اینکه لیست شرکت‎های متخلف خودرویی اعلام شد، اما به نظر می‌رسد دانه درشت‌های فساد در پشت این لیست پنهان شده‌اند.


به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تحولات اخیر واردات خودرو و فسادهای به وجود آمده در این حوزه و فشار اذهان عمومی، وزیر صنعت معدن و تجارت (صمت) را مجبور کرد که دو روز پیش در یک برنامه تلویزیونی، لیست شرکت‌های متخلف در حوزه واردات خودرو را اعلام کند؛ اما این پایان ماجرا نبود و در پی این اتفاق، بسیاری از واردکنندگان به نادرست بودن لیست اعلام شده و همچنین عنوان نشدن نام برخی از شرکت‌های خودروساز که مبادرت به واردات خودرو نیز می‌کرده‌اند، اعتراض کردند.

همچنین با بررسی اطلاعات برخی شرکت های واردکننده خودرو به حقایق عجیبی برخوردیم؛ به عنوان مثال یک شرکت تنها با 100 هزار تومان ثبت شده و پس از آن حدود 170 خودرو را به کشور وراد کرده است. از طرف دیگر یک شرکت با دو مدیر اقدام به واردات حدود 1000خودرو کرده که برخی از این خودروها، پورشه بی ام و و لکسوز بوده  و بعد از واردات خودروهای مذکور مدیریت شرکت را به دو فرد جوان منتقل کرده است.

دیدن این شرکت‌ها و تخلف‌های بی‌شمار صورت گرفته در این حوزه موجب شکل گرفتن این سوال در اذهان عمومی می‌شود که آیا نهادهای دولتی بر اساس وظایف خود بر عملکرد شرکت‌های واردکننده نظارت دارند؟ همچنین چه کسانی و با چه واسطه‌ای از رانت‌های اطلاعاتی در حوزه خودرو بهره برده‌اند؟ و در نهایت آیا بازیگردان اصلی آشفته بازار خودرو در کشور، چند شرکت واردکننده هستند و یا دانه درشت‌هایی در این میان نقش دارند که خود را در پشت این شرکت‌ها پنهان کرده‌اند؟

به نظر نمی رسد اقدام وزارت صنعت در اعلام لیست شرکت‌های متخلف خودرویی به تنهایی برای شفاف سازی این حوزه کارساز باشد و باید یک خانه تکانی اساسی تر در این بخش صورت گیرد.

در راستای تحقیق بیشتر در رابطه با فسادهای خودرویی صورت گرفته با چند تن از صاحبنظران به گفت‌وگو پرداخته‌ایم که در ادامه می‌آید؛

تخریب واردکنندگان خودرو به نفع خودروسازان

فرهاد احتشام‌زاد مدیر سابق انجمن واردکنندگان خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: مشخص شدن فساد در زنجیره واردات خودرو یکی از موفقیت‌های بزرگ انجمن‌های واردکنندگان خودرو به حساب می‌آید.

مدیر سابق انجمن واردکنندگان خودرو در تشریح دلایل اصلی وقوع چنین نابسامانی در حوزه واردات خودرو گفت: ترکیبی از حماقت و حمایت از خودروسازان داخلی که 92 درصد بازار کشور را به خود اختصاص داده‌اند و عضویت مسئولان وزارت صنعت در هیئت مدیره این شرکت‌های خودروسازی موجب شد تا چنین اتفاقاتی روی دهد.

احتشام‌زاد اضافه کرد: بستن واردات خودرو و تخلف واردکنندگان مانند این است که 6 ماه افراد گرسنه را در پشت اتاق شیشه‌ای نگه داشته و بهترین غذاها را به آنها نشان دهند. سپس درها را باز کرده‌اند و اکنون که عده‌ای از گرسنگی  این تخلف را صورت داده‌اند، دولت از این وضعیت شاکی شده است.

مدیر سابق انجمن واردکنندگان خودرو تأکید کرد: بدون شک برخی از شرکت‌های واردکننده خودرو تخلفاتی را مرتکب شده‌اند و نبایستی از موقعیت بوجود آمده سوءاستفاده می‌کردند. ما معتقدیم این شرکت‌ها باید حتما مورد پیگیری قانونی قرار بگیرند.

احتشام‌زاد با تأکید بر این موضوع که انتشار لیست متخلفان خودرویی نباید موجب فراموشی گناه برخی از مسئولان همچون نعمت زاده وزیر سابق صنعت و دانه درشت‌ها بشود، گفت: تمام اتفاقات اخیر در حوزه واردات خودرو برای این بود که واردکنندگان در چشم مردم خراب شوند و دولتی‌ها به هدف اصلی خود یعنی حمایت از خودروی داخلی نائل آیند.

مدیر سابق انجمن واردکنندگان خودرو یادآور شد: روشن شدن تمامی متخلفان خودرویی و مجازات آنها آرزوی مردم و فعالان بخش خصوصی است.

رفتار رانت خواران تأسف بار است

در ادامه گزارش ساسان قربانی عضو شورای سیاست‌گذاری خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: تأسف‌بار است که چنین اتفاقاتی در کشور می‌افتد و اشخاصی این‌گونه از رانت و ارز دولتی به راحتی بهره‌ می‌برند، در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان داخلی برای خرید مواد اولیه خود، پول کافی ندارند.

وی افزود: اگر تولیدکننده بخواهد یک یورو از بانک مرکزی بگیرد، بیچاره می‌شود درحالی که اشخاص به راحتی می‌توانند مبالغ کلان گرفته و به کشور خودرو وارد کنند.

با اعلام یک لیست،بازار خودرو شفاف نمی شود

ابوالفضل روغنی گلپایگانی رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: امروز مشکل اصلی اقتصادی به دلیل بی برنامگی در حوزه تخصیص ارز اتفاق افتاد و شاهد تشویش در بازارهایی همچون خودرو و کاغذ بودیم.

وی افزود: خودرو یکی از محصولاتی است که در آن ارزش افزوده بسیار بالایی برای واردکننده وجود دارد به همین دلیل همه تلاش می‌کنند به هر نحوی شده پول ارز را بگیرند و با آن خودرو وارد کنند.

گلپایگانی بیان کرد: به نظر من پیچیدگی بازار خودرو آن قدر زیاد است که نمی‌توان تنها با اعلام یکی لیست توسط وزیر صنعت به شفاف‌سازی آن و رفع مشکلات امیدوار بود.

رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران با اشاره به عمیق بودن حوزه واردات خودرو تأکید کرد: مسائل این بخش به بررسی بسیار عمیق‌تری نیاز دارد.

فساد بازار خودرو عامدانه بود

محمد حسین برخوردار عضو اسبق کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: صدور هر دستور‌العملی از طرف مسئولان باید با بیان زمان مشخص صورت پذیرد.

وی افزود: متأسفانه زمان مشخصی برای کسانی که ثبت سفارش کرده بودند در جهت دریافت خودرو و تخصیص از گمرک مشخص نشد و همه این بی‌قانونی ها موجب آشفته شدن بازار خودرو در یکی دو سال گذشته شده است.

برخودار، با عمدی برشمردن فساد بوجود آمده در بازار خودرو تصریح کرد: در حالی که بسیاری از افراد مفسد به راحتی پول‌های کلان به جیب می‌زنند، بسیاری از نیازمندان در کشور برای تأمین معاش روزانه خود با سختی مواجه‌اند و این موضوع در حالی که با کشورهای متخاصم خارجی در مبارزه هستیم، برای کشور خوب نیست.

عضو اسبق کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: در صورتی که دولتمردان قبل از اینکه در مورد پرداخت ارز 4 هزار و 200 تومان تصمیم بگیرند با بخش خصوصی متخصص جلسه گذاشته و در رابطه با قوانین و دستورالعمل‌های پیشنهادی با آنها به گفت‌وگو می‌پرداختند، به طور حتم اکنون موفق‌تر بودیم.

وی اذعان کرد: بخش دولتی سال‌ها است که شعار می‌دهد می‌خواهیم از بخش خصوصی در امور مختلف بهره ببریم اما متأسفانه این شعار هیچ‌گاه عملی نشده است.

برخوردار با اشاره به شفاف‌ساز بودن بخشی از صحبت‌های وزیر صنعت، اذعان کرد: زمانی که یک شبه جلوی واردات خودرو گرفته می‌شود برخی به واسطه رانت دانسته و با ندانسته، سود‌های کلانی به جیب می‌زنند.

وی تصریح کرد: مشکل تحریم در همه ادوار 40 سال گذشته وجود داشته است و ما به راحتی از تحریم‌ها عبور کرده‌ایم اما باید در نظر داشت که دستورالعمل‌های صادره از سمت دولت می‌بایستی با صبر و درایت و استفاده از تجربیات گذشتگان صادر شود.

سمت وسوی لیست وزارت صنعت برای بدبین کردن مردم نسبت به واردکنندگان خودرو

کوروش مرشد سلوک رئیس انجمن واردکنندگان خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به جلسه انجمن واردکنندگان و تصویب بیانیه‌ای از سوی انجمن اظهار کرد: پیرو صحبت‌های دیروز شریعتمداری وزیر صنعت، انجمن واردکنندگان خودرو بیانیه‌ای صادر کرده‌ است.

وی افزود: لیست اعلام شده از سوی وزیر کاملا یک لیست خام و بدون کارشناسی است. بیشتر اسامی اعلام شده در آن لیست متخلف نبوده و این شرکت‌ها اسناد و مدارک خود را در سایت انجمن واردکنندگان خودرو قرار داده‌اند.

مرشد سلوک تصریح کرد: اینکه طی یک دوره‌ای ثبت سفارش صورت بگیرد و بدون اینکه زمان ثبت سفارش، ثبت اولیه زمان پرداخت کارمزد، اشخاصی که درخواست ابطال کردند چه کسانی در دوره ممنوعه ثبت سفارش کردند و چه کسانی با این ثبت سفارش غیر قانونی ماشین وارد کردند جزو مسائلی است که باید شفاف شود.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو تأکید کرد: انتشار کل لیست افرادی که در مظان اتهام هستند و ایجاد ذهنیت نادرستی که همه واردکنندگان خودرو متخلف هستند، جز سمت و سو دادن عمدی هدف دیگری ندارند.

وی یادآور شد: ما معتقدیم که لیست اعلام شده از سمت وزارت صنعت نه تنها ناقص است بلکه اسم برخی از واردکنندگان دانه درشت در آن ذکر نشده است.

مرشد سلوک در پاسخ به این پرسش که آیا حذف شرکت‌های خودروساز واردکننده خودرو از لیست اعلامی وزارت صنعت، مقرضانه بوده است گفت: من نمی‌توانم اتهامی در این جهت به وزارت صنعت وارد کنم ولی از قوه قضاییه می‌خواهیم که در مورد چگونگی حذف برخی از واردکنندگان از لیست اعلامی تحقیقات به عمل آورند.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو بیان کرد: این که شرکتی با صد هزار تومان ثبت شود و با سرمایه اولیه صد هزار تومانی، محدودیتی برای فعالیت اقتصادی، واردات و صادرات و یا تولید در تیراژ بالا نخواهد داشت و این موضوع از لحاظ قانونی مشکلی ندارد.

وی اضافه کرد: هر شرکتی می‌تواند با سرمایه یک میلیونی تأسیس شده و سپس تسهیلاتی دریافت کند و می‌تواند از محل استقراض کار اقتصادی انجام دهد. قانون محدودیتی برای سرمایه ثبت این شرکت قرار نداده است و هر کسی با هر عددی می‌تواند شرکتی را ثبت کند.

مرشد سلوک در خصوص مدیریت دو جوان دهه هفتادی در یکی از شرکت‌های واردکننده خودرو که حدود هزار دستگاه خودرو وارد کشور کرده است گفت: حضور جوانان در مدیریت شرکت‌ها و فعالیت اقتصادی نه تنها عجیب نیست بلکه امیدوار کننده است.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو اضافه کرد: اگر کسی بخواهد تخلفی صورت دهد به این راحتی اسم خود را در مدیریت شرکت ثبت نمی کند از نظر قانونی شرکت‌های مذکور هیچ مشکلی ندارند.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح قوانین در همه زمینه‌ها گفت: بازنگری و بر طرف شدن ایراد‌های قوانین فعلی موجب شفاف‌سازی و برطرف شدن بسیاری از مشکلات کنونی خواهد شد.

گزارش از سمیه عرب

انتهای پیام/

برچسب ها: خودرو ، واردات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جوانمرد
۰۸:۵۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
با سلام از سال ۲۰۰۸ واردات خودرو بطور غیر قانونی و فساد آمیز وارد کشور شد و هیج مسئول ی زیر بار نرفت الان ده سال میگذره الان واقعا کی مقصر هست... پیشنهاد من این است بمدت یکسال کلیه مدیران کلان کشور را جابه جا کنید تمام تخلفات بیرون میریزد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۸ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
باید با این افراد که بیت المال را به غارت برند به شدت برخورد شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۵ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
لطفا اسامی این متخلفان را منتشر کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۱۷ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
تا اعدام نشوند درست نمیشه کم بگین م ش اگه راست میگین اعدام کنین مردم ببینن حالا یک مرغ دزدو میگیرن درجا اعدام میشه اگه این متخلفان را اعدام کنین ببینین کسی دیگه جرئت اختلاس داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۶ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
همه این خودروها باید مصادره بشه و فروخته بشه و باید پولش به خزانه دولت واریز بشود و بعد از حسابرسی از طرف سازمان بازرسی باید صرف تولیدات داخلی و ماشبن آلات تولیدی شود تا بیکاری از بین برود
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۱:۵۶ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
عامل اصلی این ثبت سفارشها را به مردم معرفی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۶ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
واقعا جای تاسفه چرا باید شاهد این اتفاقات باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۶ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
باید عامل اصلی این ثبت سفارشها برای ورود خودروها را به میزمحاکمه کشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
باید تمام عاملان این تخلفات به شدت مجازات شوند
Germany
احمد 1000
۰۰:۰۹ ۰۵ مرداد ۱۳۹۷
شکی نداریم باد اورده را باد خواهد برد این افراد از عصب الهی نمیترسند این افراد از اتش دوزخ نمی ترسند یکی برای این اب و خاک سر ش را میدهد یکی هم اینجور به این اب و خاک و به این ملت خیانت و جنایت میکند اگر قوه قصاییه چند نفر از این جنایتکاران را اعدام کند دیگر با این جور پولها ماشین پورشه و وووووو وارد نمیکنند مردم گرفتار خرج روز مره زندگیشان هستند اینها پولشان از شمارش خارج است شما رو خدا برابر قانون خدا عمل کنید تا ملت خدای ناکرده دلسرد نشوند انتطار ملت اعدام است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
زودتر این افراد را محاکمه و مجازات کنید
Germany
ناشناس
۲۳:۵۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
مشکلات اقتصادی مردم رو هم دریابید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
۴۰۵ به یک باره ۱۰ملیون شده این ظلم به مصرف کننده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
خدایا خودت به فریاد مردم برس
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۲:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
با سلام خدمت شما بزرگواران
لطفا پیگیری بفرمایید کسانی که خودرو خارجی ثبت نام کرده اند و از تاریخ تحویل آن سه ماه گذشته است ولی هنوز خودرو تحویل نگرفته اند به کجا باید مراجعه کنند و مطالباتشان را مطرح کنند.
Iran (Islamic Republic of)
گل آقا
۲۲:۴۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
این همه تبلیغ می کنند حمایت از کالای ایرانی چرا دولت اجازه میده خودرو گران قیمت وارد کشور بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
از ریز تا درشت همشون باید پاسخگو باشن
Iran (Islamic Republic of)
ک
۲۲:۱۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
دست اختلاسگران رو از بیت المال کوتاه کنید
Iran (Islamic Republic of)
حاج مهدی ولی نژاد
۲۰:۵۱ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
بنده هکر هستم و توسط مهندسی اجتماعی!!!!!هک میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
دانه درشت ها اسامی شون چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
من فقط دلم برا حروف الفبا میسوزه که بدنام شدند
Iran (Islamic Republic of)
نا
۱۸:۳۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
خودروی داخلی چرا انقد گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
نادم
۱۸:۲۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
به داد گرانی و پیگیر مشکلات مردم باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
بالاترین نفر تا پایین ترین نفر یا مقام مسئولند همشون باید هرچی از این راه در اوردن به حساب بدین المال ریخته بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
واقعا متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
رانت خواران هم مجازات شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
باید با مفسدان اقتصادی بشدت برخورد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
لیست این افراد را اعلام کنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
باید با متخلفان برخورد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
اللهم عجل الولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
شادان پور
۱۴:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
واقعا باید سخت برخورد بشه با این ها که مردم رو بیچاره کردن هرچه زودتر باید دستگاه قضایی اشد مجازات رو بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
قیمت خودروها خیلی بالاست؟؟!!!!
Iran (Islamic Republic of)
بی نام
۱۴:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
صمت مخفف صنعت معدن تجارت
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۴:۰۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
بر خورد جدی هرچه زودتر بهتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
خدایا به فریادمون برس
United States of America
م
۱۳:۲۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
اللهم عجل الولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
سمیع
۱۲:۵۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
دانه درشت ها فساد این کشور هستند.وباید مجازات شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
فقط میتونم بگم متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
اللهم عجل الولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
برخورد بکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
کسانی که خیانت میکنند باید مجازات بشن ودر ملاعام اعدام .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
واقعا تاسف میخورم که چرا با هدر دادن منابع توسط عده ای و سو استفاده آنها باید اعتماد نسبت به نظام ازبین برود امیدوارم به صورت قاطع برخورد شود تا مردم نتیجه را به صورت ملموس ببینند.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۲:۰۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
وقتی قوانین یهویی وضع میشه شب می خوابی صبح چیزی بالا و پایین میره
Iran (Islamic Republic of)
said
۱۲:۰۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
به نظر من اگر این افراد اعدام بشن بهتره شاید دل مردم یکمی خنک بشه
Iran (Islamic Republic of)
Javad
۲۲:۳۸ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
اللهم عجل لولیک الفرج
United States of America
ناشناس
۱۱:۵۸ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
آدم هایی که دستگیر شدند.
آقای الف
آفای ب
آقای ج
آقای ل
الا ما شاالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
خدا رو شکر که حرف الفبا هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
اینم یجورشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
باید به سزای اعمالشون برسند اعدام
United States of America
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
چرا قیمت ها رو بالا میبرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
از قوه قضاییه خواهشمندم رسیدگی کنند
Iran (Islamic Republic of)
دلسوز
۱۱:۴۸ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
سلام من عرض کردم یه سوال دارم در کدام کشور است که قیمت خودرو که یک کالای مصرفیست بدین گونه به سرمایه تبدیل شده است؟خودروهای چینی نیز همگی خوش رخ و بی باطن اند و قیمتهای گزاف الاقی که بمانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
باید این متخلفان را مجازات کنند تا درس عبرتی بشه برای بقیه
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۱۰:۲۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
سلام تیتر کلمه صنعت صمت نوشته شده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
دوست عزیز این صمت همان صنعت است "مخفف" است دقت کن
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۰:۱۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
همه باید در هر پست و مقامی در برابر قانون مساوی باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
جناب آقایان صمت من پدر سه دختر خردسال سی ساله نیازمند ده میلیونم میدونید شش ماهه کفشهام در بانکها پاره شد بهم وام ندادند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
وزیر صمت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
همه باید در هر پست و مقامی در برابر قانون مساوی باشند
United States of America
م
۰۹:۱۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
با اعدام موافقم
Netherlands
ناشناس
۰۹:۰۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۰۹:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
پس کی قراره امور اصلاح شه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
دراین شرایط به دردمردم وکشور رسیدگی شود
Iran (Islamic Republic of)
مرادی
۰۸:۵۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
باید راجب این موضوع پاسخگو باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
متخلفان دانه درشت واردات خودرو در لیست وزیر ****صمت***** نبودند/ پای نعمت‌زاده به پرونده شفافیت باز خواهد شد؟
صمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا صنعت ؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
صمت همان صنعته گلم(مخفف)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
صمت مخفف کلمات صنعت ،معدن وتجارت است.حروف اول این سه کلمه
Iran (Islamic Republic of)
امین
۰۸:۵۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
باهاشون برخورد کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
. به نظر من تمام این متخلفان باید اعدام و گردن زده شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
تا بحال اگر انجام ندادند منتظر نظر شما بودند چشم از فردا در صف اعدام هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
به عنوان مفسد فی الارض برخورد جدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
مجازات باید بشن این متخلفان
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۸:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
اگر افراد دانه درشت و اقازاده ها را از لیست تخلفات واردات خودرو حذف کرده باشند این خیانتی دیگر است که نباید براحتی از کنارش گذشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
دیگه هیچ کس قابل اعتماد نیست نمیدونیم حرف کیو قبول کنیم
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۰۷:۴۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
آنها که باید جلاوی فساد را بگیرند . . وزیر صنعت در راس نهاد است چرا نظارت ندارد ؟؟؟//
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
خدا داند چرا
آخرین اخبار