وی ادامه داد: در 2 روز گذشته چند زلزله را در کشور تجربه کردیم که سرعت العمل تیم های ارزیاب اورژانس نقش پر رنگی در تشخیص و شناسایی مصدومان داشت.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه تجارب خوبی در ارائه خدمات به بحران زلزله را پیدا کردیم، گفت: اگر این زلزله ها در برخی کشورها اتفاق بیفتد قطعا به مشکل های جدی بر می خورند.
کولیوند بیان کرد: باید بطور مشترک سناریوهای جدیدی را در مدیریت بحران ترتیب بدهیم و بعد از زلزله مردم جرات حضور در منازل را ندارند که ما را موظف به طراحی سناریوی حل مشکلات روحی در منطقه می کند.
وی بیان کرد: داوطلبان نقش مهمی در حوادث دارند و در کشور ما سال ها قبل امام خمینی(ره) موضوع داوطلبان را قالب بسیج ایجاد کردند که امورات مختلفی از جمله ساخت و ساز، درمان، دفاع از کشور و آموزش و سواد آموزی، کشاورزی و غیره انجام می دهند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: در زلزله سال گذشته کرمانشاه تنها با یک فرمان مقام معظم رهبری کیلومترها ترافیک جهت کمکهای مختلف به زلزله زدگان به صورت داوطلبانه شکل گرفت
وی ادامه داد: به یک سازماندهی جدیدتر برای تیم های داوطلب داریم که باید بر اساس نیازمندی های مختلف سازماندهی های مختلف شکل دهیم.
کولیوند تصریح کرد: هرچه بحث های آموزشی و پژوهشی خود را افزایش دهیم قطعا در روند عملیات ها نقش بسزایی دارد و به کمک خواهد کرد؛ باید از جلسات و مذاکرات خارج شد و هرچه سریعتر نتیجه این کارگروه های مشترک ایران و آلمان مشهود و عملی شود.
انتهای پیام/