![وقتی مهندسان ایرانی زیبایی خلق میکنند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352809_212.png)
سیاوش باباجعفری عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ با بیان اینکه توجه به نوع روغن مورد استفاده برای جلوگیری از بیماریهای قلبی ضرورت دارد، ادامه داد: دریافت چربی در رژیم غذایی موجب تامین انرژی بدن، تامین اسیدهای چرب ضروری و ویتامینهای محلول در چربی میشود.
وی گفت: میزان دریافت چربی برای افراد مختلف و در دورانهای مختلف زندگی، تغییر میکند.
باباجعفری افزود: روغن مغزهای خام همچون بادام و گردو، روغن زیتون و کنجد از نوع بکر و فرابکر، روغن سویا و روغن کانولا یا کلزا، از بهترین روغنهای انتخابی برای همه افراد، بویژه بیماران قلبی است.
سیاوش باباجعفری اضافه کرد: بعضی چربیها شامل روغنهای نباتی جامد و چربیهای حیوانی مانند پیه، دنبه و کره، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
وی بیان کرد: چربیهای حیوانی همچنین در مواد غذایی همچون گوشت، دل، جگر، قلوه، مغز، کله پاچه، سرشیر، خامه، شیر، ماست و پنیر پرچرب وجود دارد.
این عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی تصریح کرد: لازم است بکوشیم در تهیه غذا، میزان روغن را کاهش داده و مصرف غذاها، شیرینیها و تنقلاتی را که دارای چربی زیادی هستند، به کمترین میزان ممکن برسانیم.
انتهای پیام/ن