در این مراسم علی الهیار ترکمن معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان این المپیاد علمی گفت: صحنه علم بار دیگر شاهد رقابتی سازنده بین دختران و پسران دانشمند بود و امیدوارم اثرات مثبتی از آن را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: از حضور نمایندگان علمی و فرهنگی ۷۰ کشور دنیا خوشحال هستیم و امیدوارم کیفیت کار برای شرکت کنندگان قابل قبول باشد.
معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش بیان کرد: ایران مهد دانشمندانی چون ابوریحان بیرونی است که در حوزه علم تاثیر شگرفی داشتند و ایران از سال ۱۹۹۹ به عضویت المپیاد جهانی زیست شناسی درآمد که توانسته است در این مدت ۷۲ مدال و چهار دیپلم اختیار کسب کند، در این مسابقات هم ایران قدرتمند ظاهر شد، همچنین ۶۴ دبیر سرآمد زیست شناسی هم در این برنامه حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه المپیاد جهانی فرصتی برای تعامل است، تصریح کرد: نتیجه این تعامل به رشد بشری منتج میشود چرا که بشر امروز علاوه بر دانش به اخلاق هم نیازمند است، امیدوارم میزبانی بهانهای برای صلح و دوستی و تعامل میان کشورها شده باشد.
در ادامه مراسم فاطمه مهاجرانی قائم مقام وزیر در المپیاد جهانی زیست شناسی گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهد صلح و دوستی میزبان المپیاد بود و طبق دستور رئیسجمهوری و وزیر آموزش و پرورش برای المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی ساختاری اعلام آمادگی میکنیم.
وی ادامه داد: امروز جنس مقاومت ما از نوع مقاومت علمی است و باعث افتخار است که امروز به میزبانی المپیاد جهانی زیست شناسی را بر عهده داریم.
مهاجرانی تصریح کرد: انسان متعالی به دو بال علم و اخلاق نیاز دارد و همانطور که این جمع، سرآمدان علم زیست شناسی هستند بابد برای رسیدن به مقام خلیفه الله بودن هم بکوشد.
انتهای پیام/