به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر مونسان معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه البته آمار بهار امسال نشان می دهد علی رغم مشکلات ارزی و مسائلی که در حوزه تبدیل ارز برای گردشگران ایجاد شد اما رشد ۳۰ درصدی در ورود داشتیم، ادامه داد: دیروز در کمیته ارز دولت حاضر شدیم، در این جلسه به دغدغه های ما توجه جدی شد و فکر می کنم تصمیمات خوبی در راه داشته باشند.
مونسان افزود: این تصمیمات ما را به ثبات در ارز مسافرتی و تبدیل ارز خواهد رساند و در راستای کمک به گردشگری خواهد بود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به اینکه هزینه های تبلیغات جاذبه های تاریخی و طبیعی ایران در کشورهای دیگر هزینه های گرانی است، اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته، عدد خوبی برای تبلیغات خارجی گذاشته اند، اینکه رشد قابل توجهی در اعتبارات این بخش داده اند قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که سفارت خانه ها را در تبلیغات آثار تاریخی و طبیعی کشور درگیر کنیم، تصریح کرد: در نشست سفرای ایران در روز یکشنبه نیز به بخش گردشگری پرداخته خواهد شد.
وی در ادامه اظهار داشت: اگر آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک تا پایان سال ۹۷ انجام شود، قول می دهم سهمیه ثبت جهانی در سال ۹۸ را جابه جا کرده و قلعه را جایگزین کنیم.
وی با بیان اینکه می دانیم یونسکو از قلعه فلک الافلاک بازدید می کند و حتما باید آزادسازی انجام شده باشد، تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم پرونده را تکمیل و در سال ۹۸ ارسال کنیم، باید کار آزادسازی انجام شده باشد.
بنابراین گزارش، زیبایی و معماری شگفتانگیز قلعه فلک الافلاک موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان بهعنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.
این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری بهعنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آلبویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساختهشدن شهر جدید خرمآباد این قلعه نیز به نام خرمآباد معروف شد و احتمالاً نام فلک الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.
این بنای کمنظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/ب