به گزارشگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاشت مو برای افرادی که دچار مشکل ریزش مو هستند بسیار مفید و با ارزش به شمار می رود.
در همین راستا نیز با توجه به شمار افزایش چنین مواردی مطب های متخصصین پوست ومو، زیبایی مراجعه کنندگان مختلفی را پذیرا هستند، مو تاثیر زیادی در جذابیت و زیبایی ظاهری افراد دارد، بنابرین کاشت مو و شناخت "بهترین روش کاشت مو" نیز بسیار مهم و تاثیرگذار است. با ما همراه شده و بهترین روش های کاشت مو را به خوبی بشناسید.
در دنیای امروزی و با توجه به پیشرفت تکنولوژی علم پزشکی تنها یک راه ترمیم و درمان برای موهای دست رفته وجود دارد آن هم کاشت مو است. این پیوند با کمک پیوند موی طبیعی و در بخش های مختلفی همانند ابرو ، سر، ریش و حتی سیبیل انجام می گیرد.
هم چنین جالب است که بدانید روش کاشت مو نخستین بار توسط یک پزشک ژاپنی و در سال 1939 مطرح و بعد ها در 1959 توسط یک پزشک آلمانی به مرحله اجرا درآمد. در این بین آزمایش های مختلف و روش های متعددی مورد ارزیابی قرار گرفته است. امروزه نیز با استفاده از علم روز از دسته های کوچک تر مو به نام میکرو گرافت، پیوند مو صورت می پذیرد. این روند باعث طبیعی جلوه کردن ظاهر موی فرد می شود. لازم به ذکر است که کاشت مو جایگاه خوبی بین افراد جامعه پیدا کرده است و در حال حاضر جزو اعمال جراحی سرپایی به شمار می رود.
پیش از همه چیز سعی کنید در پیدا کردن جراح و متخصص این کار دقت لازم را به کار ببرید تا نتیجه باب میلتان شود.
در زیر به تعدادی از روش های رایج کاشت مو اشاره می کنیم.
در این فرایند کاشت از موهای بدن فرد(موی سینه، کتف، ران و... ) برداشته و بر روی سر وی عمل کاشت انجام می دهند. اما با توجه به متفاوت بودن موی سر با سایر موهای بدن این روش به تنهایی انجام نمی گیرد و نام دیگرش روش مکملی است.
BHT برای همه نمی تواند بهترین روش کاشت مو باشد. بلکه این روش برای اشخاصی خوب است که در سر خود بانک موی کافی ندارند.
توجه داشته باشید که تمام موهای بدن و پر پشتی آن نمی تواند برای تکمیل کاشت مناسب باشد. بلکه پزشک متخصص ویژگی هایی از قبیل جنس، ریشه و هم چنین حالت قرارگیری موهای بدن را مورد ارزیابی قرار می دهد.
این روش اغلب مورد استفاده قرار می گیرد. از نکات مثبت این فرایند می توان به عدم نیاز به پانسمان ، بخیه و عمل جراحی اشاره کرد. دکتر پوست و موی شما با کمک دستگاه های اتوماتیک کاشت مو را تا 14000 تار موی واقعی انجام می دهند. بر اساس تحقیقات این آمار به طور تقریبی سه برابر روش های قدیمی است.
خط رویش در این روش کاشت مو به صورت طبیعی است. علاوه بر این موی سر شما دارای تراکم بالایی خواهد بود و فولیکول های موهایتان از بین نخواهد رفت و تمامی این ها به خاطر این است که کلیه عملیات برداشت و فریز کردن با یک فرایند انجام می گیرند.
FIT نیازی به عمل جراحی ندارد. در این نوع کاشت دکتر متخصص شما به وسیله سوزن هایی نازک از موی سر شخص بر می دارد و آن را در قسمت بدون مو می کارد.
پانسمان FIT سطحی است و تنها یک روز آن هم برای بالا بردن کیفیت کاشت باقی می ماند.
این روش کاشت مو ممکن است برای فرد خسته کننده باشد و در آخر نیز شاه تراکم بالای مو نباشیم.
در این روش کاشت مو نیاز به عمل جراحی است که در اتاق جراحی صورت می گیرد. به صورتی که توسط دکتر جراح یک برش نواری تقریبا 2 سانتی متری از پوست سر برداشته می شود. سپس این نوار برش خورده را تکه تکه می کنند تا فولیکول های مو ازش جدا گردند و در جای مورد نظر کاشت شوند.
از ایرادات fut به آثار زخم باقی مانده در قسمت برش خورده پوست می توان اشاره کرد که نیاز به دوره نقاهت بیش تری دارد. علاوه بر این احتمال کشیدگی پوست در قسمت گردن نیز وجود دارد.
امیدواریم توانسته باشیم شما را با انواع و بهترین روش کاشت مو آشنا کرده باشیم . اما در پایان این مقاله تاکید می کنیم که برای تصمیم گیری بهتر و نهایی بایستی با پزشک متخصص کاشت مو مشورت بکنید.
انتهای پیام/