به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمدتقی منوچهری روز چهارشنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان شهرستان گناوه در فرمانداری افزود: استان بوشهر با دارابودن ۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی فضای بسیار مناسبی برای توسعه شهرکهای کشاورزی شیلاتی و گلخانهای دارد.
وی از دستگاههای متولی خواست سرمایه گذارانی را که در ایجاد شهرکهای گلخانهای ورود میکنند، کمک و حمایت کنند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر اظهارداشت: باتوجه به اینکه یکی از مشکلات اساسی بحث آب در کشور است همه باید تلاش کنیم راهکارهایی اندیشیده شود تا این وضعیت پشت سرگذاشته شود.
منوچهری، موثرترین راه برای تقویت سفرههای زیرزمینی را آبخیزداری و آبخوان داری دانست و گفت: در این ارتباط وزارت جهاد کشاورزی ۲۰۰ میلیون دلار با دستور مقام معظم رهبری به حوزه آبخیزداری اختصاص داده و مسئولان استان نیز با تخصیص اعتبار استانی کمک کنند تا با تلفیق اعتبارات ملی کارهای زیربنایی خوبی در این زمینه انجام شود.
وی اظهارداشت: توجه به سیستم آبیاری تحت فشار بنا به تاکید استاندار بوشهر درهمه زمینهها و بدون محدودیت و سقف در شهرستانهای استان اجرایی میشود و امسال در سطح ۱۰ هزار هکتار این استان اجرا شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: توسعه گلخانهها نیز که در مصرف آب و مدیریت تولید اثرگذاری دارد درقالب شهرکهای گلخانهای و گلخانههای انفرادی در استان در برنامه کاری است.
وی با اشاره به اینکه فراهم کردن زیرساختهای زنجیره تولید غذایی بویژه در بخش دام، طیور، سبزی، صیفی و خرما کلید حل عمده مشکلات دراین زمینه است، گفت: تلاشهای خوبی در استان صورت گرفته که احداث کشتارگاههای طیور و جوجه کشی در گناوه و تنگستان و مرغ مادر در دشتستان میتواند در تکمیل زنجیره تولید غذایی و برطرف کردن مشکلات مرغداریها نقشی مهم ایفا کند.
وی گفت: باتوجه به اینکه واحدهای مرغداری در استان بوشهر هزینههای گزافی را برای تولید گوشت سفید متحمل میشون، تکمیل زنجیره کمک شایانی به آنان خواهد کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر بیان کرد: از واحدهای مرغداریهای استان انتظار داریم نسبت به مصرف آب مدیریت داشته باشند و از هدررفت آن جلوگیری کنند.
دراین نشست فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان حوزه کشاورزی به بیان مسایل و مشکلات حوزه فعالیت خود پرداختند.
انتهای پیام/م