به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بادام زمینی در اکثر فرهنگ ها به عنوان آجیل مورد استفاده قرار میگیرد؛ در صورتی که ماده غذایی در اصل در گروه حبوبات جای دارد، این خشکبار حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست و یکی از مهمترین منابع انرژی محسوب می شود.
مصرف بادام زمینی یا کره بادام زمینی از تشکیل سنگ های صفرا جلوگیری می کند و احتمال بروز بیماری های کیسه صفرا را 25 درصد کاهش می دهد.
مصرف یک واحد بادامزمینی در طول هفته از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری کند، همچنین به دلیل مواد مغذی از ابتلا و رشد سایر سرطان ها جلوگیری می کند.
این خشکبار در فروشگاه ها معمولاً بدون پوست و به صورت خام یا بو داده به فروش می رسد. در این اینفوگرافی قصد داریم چند فواید سلامتی بادام را آورده ایم.
انتهای پیام/