کارگاه آموزشی مدیریت آب و هوادهی درپرورش میگو با هدف: تولید بیشتر، افزایش سطح زیر کشت، بهبود کیفیت مدیریت وافزایش بهره وری نهاده‌های تولید دربوشهر برگزار شد.

برگزاری دوره آشنایی مدیران مزارع با مدیریت آب وهوا دهی درپرورش میگوبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  ۴۰ نفر در این دوره شرکت داشتند.

مدرس این کارگاه آموزشی گفت: علاوه برکیفیت نهاده‌های تولید ازجمله لارو وغذای میگو، مدیریت آب و هوادهی مزارع ازعوامل موثردرافزایش بهره وری تولید است.

امید بحری افزود: محدودیت عوامل فیزیکی تولید از جمله زمین، دستیابی به تولید بیشتر را صرفا ازطریق تغییر الگوی روش‌های تولید میسر می‌سازد که تعویض به هنگام آب وتزریق هوابه میزان کافی به استخرازجمله آن محسوب می‌شوند.

وی گفت: هدف تولید کنندگان دستیابی به ۱۷ هزارتن میگوی پرورشی در سال ۹۷ است که به نسبت سال قبل سه هزار و ۶۰۰ تن بیشتر خواهد بود.

بحری افزود: تولید بیشتر، افزایش سطح زیر کشت، بهبود کیفیت مدیریت وافزایش بهره وری نهاده‌های تولید از اهداف برگزاری این دوره بود.

انتهای پیام/م

کارگاه آموزشی مدیریت آب و هوادهی درپرورش میگو دربوشهر برگزار شد.

 

 

برچسب ها: محیط زیست ، حیات وحش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.