به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مسعود اعلایی مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار در حاشیه همایش بیماریهای خاص با محوریت تالاسمی ظهار داشت: بیماران تالاسمی روزانه حدود ۸۰ کیسه خون نیاز دارند، اما متاسفانه هم اینک با کمبود شدید امکانات برای ارائه خدمات به این بیماران مواجه هستیم.
وی بیان کرد: بیماران تالاسمی با کمبود شدید پزشک، پرستار و فوق تخصص خون مواجه هستند به طوری که برای انجام یک آزمایش تالاسمی، بیماران باید بیش از هزار و ۴۰۰ کیلومتر رفت و برگشت تا زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان را طی کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار گفت: بیشتر بیماران تالاسمی بی بضاعت و کم درآمد هستند و نمیتوانند هر ماه با هزینههای فراوان و درد و رنج بیماری به زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان بروند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار گفت: راه اندازی مرکز ارائه خدمات و انجام آزمایشات قبل از ازدواج برای تشخیص بیماری تالاسمی (PND) برای ۵۴۷ مبتلا به این این بیماری در شهرستان ضروری است.
وی بر ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی به بیماران تالاسمی تاکید کرد و افزود: چابهار با کمبود شدید پزشک و امکانات بهداشتی درمانی مواجه است.
اعلایی افزود: ساخت بیمارستان تخصصی ۵۴۰ تختخوابی در چابهار میتواند بسیاری از مشکلات بهداشتی درمانی را رفع کند.
وی گفت: چابهار با مشکلات زیادی در زمینه جمعیت بالای حاشیه نشینی، مهاجرت فراوان، نبود آب، برق و سایر مشکلات اجتماعی مواجه است.
همایش بیماریهای خاص با محوریت تالاسمی با حضور دکتر فاطمه هاشمی رئیس بنیاد بیماریهای خاص کشور امروز/سه شنبه/ در سالن همایشهای بین المللی چابهار برگزار شد.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از ۳ شهر به نامهای چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، ۶ دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است
انتهای پیام/ع