هاشمی مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:در سال جاری بر اساس مصوبه شورای اقتصاد،گازرسانی و اجرای خط اختصاصی گاز تا ورودی واحدها برای بيش از 500 واحد صنعتی و توليدی استان بدون أخذ هزينه انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه برآورد هزینه برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی 80 میلیارد تومان است،افزود:در صورت تأمین اعتبار از سوی شرکت ملی گاز ایران این طرح تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید.
هاشمی گفت:نواحی صنعتی بیرجند،قاین،درمیان و فردوس بیشترین واحد تولیدی و صنعتی را برای اجرای گاز رسانی دارند.
مدیرعامل شركت گاز خراسان جنوبی همچنین با اشاره به اینکه در استان سالانه دو هزار مجوز احداث مراكز صنعتی،توليدی و كشاورزی از طريق كميته امور زيربنايی استان صادر می شود،افزود:با گاز رسانی به این واحدها كمک شايانی به بخش توليد و صنعت و بنگاههای زود بازده و افزايش اشتغال می شود.
وی جلوگیری از تخريب سالانه حدود يک ميليون درختچه منابع طبيعی،پايداری محيط زيست، کاهش مصرف سوخت های مايع فسيلی، کاهش قاچاق سوخت و اشتغال تولید محور را از جمله مزیت های گاز رسانی به واحدهای صنعتی و مناطق روستایی عنوان کرد و اظهار کرد:پيش بينی می شود در صورت همكاری همه جانبه دستگاههای اجرايی استان و تخصيص بودجه و نقدينگی توسط شركت ملی گاز ايران،تا دو سال آينده حدود 400 روستای استان به شبکه گاز سراسری متصل شوند و درصد جمعيت روستايی برخوردار از گاز طبيعی به بيش از 80 درصد افزايش يابد.
هاشمی گفت:با گازرسانی به شهرهای نهبندان،شوسف،ديهوک و درح خراسان جنوبی، تمامی شهرهای استان در سال 97 تحت پوشش كامل گاز طبيعی قرار می گیرند.
انتهای پیام/غ