البته طبق بررسی پزشکان رژیم غذایی نیز در عملکرد قلب و ابتلای این عضو به بیماریهای خطرناک نقش بسزایی دارد.
پرهیز از مصرف سدیم، چربی و گنجاندن ماهی، آجیل، میوه و سبزی، سویا و غلات در رژیم غذایی از عوامل موثر در حفظ سلامت قلب و پیشگیری از بروز بیماریهاست.
بر اساس تحقیقات انجام شده، مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی تا سال 2030 به 23 میلیون نفر خواهد رسید و این آمار نیازمند اهتمام کارشناسان و جامع پزشکی برای حل معضل بیماریهای قلبی است.
در صورت مراجعه به موقع به پزشک میتوان بسیاری از بیماریهای قلبی را به راحتی درمان کرد؛ این مراجعه منظم به پزشک، یکی از مهمترین روشهای پیشگیری از بیماریهای قلبی است.
انتهای پیام/