عضو هیئت مدیره انجمن زعفران ایران:
عضو هیئت مدیره انجمن زعفران ایران:
به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، فرهاد سحرخیز عضو هیئت مدیره انجمن زعفران ایران، در جمع اصحاب رسانه گفت: عرضه محصولاتی مانند
زعفران که در صنعت غذا یک محصول مهم است باید تحت استانداردهای ملی قرار گیرد و از فروش آن توسط افراد متفرقه و بصورت فله جلوگیری شود.
این فعال اقتصادی افزود: کیفیت در محصول زعفران برای صیانت از سلامت جامعه امری اجتناب ناپذیر بوده که در این راستا
حمایت دولت از واحدهایی که بصورت اصولی کار میکنند امری ضروری است.
وی همچنین نو آوری و خلاقیت در استفاده از محصول زعفران را باعث توسعه بازار و کسب و کار استان دانست وگفت: ما باید محصولاتی مانند زعفران و
نبات را در منطقه خود با ارزش افزوده بهتری تولید کنیم و به استان و کشور عرضه کنیم و بعد به سمت کسب بازارهای جهانی برویم.
عضو هیئت مدیره انجمن زعفران ایران در ادامه به کسب
جایزه جهانی iTQi توسط یک برند ایرانی اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار یک شرکت ایرانی برای دوسال پیاپی توانست این نشان را از آن خود کند.
سحر خیز ادامه داد: کسب این نشان توسط 16 انجمن آشپزی و کمپانی معتبر اروپا انجام میشود که تست محصول بدون ذکر نام آن محصول و فقط به دلیل کیفیت است که مورد تایید متخصصان طعم قرار میگیرد.
انتهای پیام// ف. ح
کسب جایزه جهانی iTQi توسط یک برند ایرانی