به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، حجت الاسلام محمدحسن شورورزی با بیان این که در تمامی کشتارگاههای خراسان رضوی ناظران ذبح شرعی بر روند کشتار نظارت شرعی دارند، افزود: با وجود فعالیت ناظرین
شرعی و رعایت تمام مسائل شرعی برای ذبح و مسائل بهداشتی در روند کشتار دام و
طیور مردم میتوانند با اطمینان خاطر گوشت و فراوردههای خام دامی را از مراکز معتبر و مجاز تهیه و مصرف کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی فریمان نیز در این جلسه آموزشی مهمترین راه انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام را مصرف خام فرآوردههای دامی از جمله لبنیات دانست و تصریح کرد: شهروندان باید از استفاده فرآوردههای لبنی تهیه شده از شیر خام یا شیری که به خوبی جوشیده نشده به خصوص پنیر محلی، خامه، سرشیر، بستنی اجتناب کنند.
باغبان نژاد گفت: انتقال بیماری به انسان بستگی به نحوه نگهداری و رعایت شرایط بهداشتی دارد در واقع همانطور که انسان بهداشت خود را رعایت، درباره حیوان نیز باید به همین صورت رفتار کرد و بهویژه
واکسنهای آن را به موقع زد.
وی افزود: جمع آوری و دفن بهداشتی مستمر زباله از محیط زندگی، جمع آوری و دفن فضولات و کودهای حیوانی از محل زندگی انسان و دام را از جمله اقدامات موثر برای پیشگیری از انتقال
بیماری به انسان است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی مورد استقبال ائمه جماعات و روحانیون فریمان قرار گرفت و خواستار استمرار این جلسات شدند.
انتهای پیام//ج.ر
مصرف خام فرآوردههای دامی مهمترین راه انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام