
باشگاه خبرنگاران جوان؛
دور چهارم مذاکرات؛ گامهای لرزان در مسیر دیپلماسی
مسئول روابط عمومی اداره میراث فرهنگی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت: جشنواره غذاهای محلی و بومی به مدت دو روز در بوستان شاهد با برپایی 100غرفه برگزار می شود.
خالوندی گفت: غذاهای بومی و محلی یکی از جاذبه های گردشگری منطقه محسوب می شود و باید این فرهنگ برای انتقال به آیندگان حفظ شود.
وی افزود: غذاهای بومی هر منطقه بر گرفته از فرهنگ غنی مردم همان منطهق است که ویژگی منحصر به فردی نیز دارد و می تواند علاقه مندان زیادی را به خود جلب کند.
وی گفت: این جشنواره در بخش غذاهای محلی و هتلداری و رستوران ها از فردا تا 22تیرماه برگزار می شود.
انتهای پیام/ز