علی اصغر کیهان نیا کارشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: در سالهای اخیر اقتصاد، کار و مسکن در امر انتخاب همسر برای ازدواج نقش مهمی پیدا کرده است و پسرها به دخترانی که این امکانات را دارند، گرایش بیشتری پیدا کردهاند.
وی با بیان اینکه در گذشته به دلیل همبستگی خانوادهها، فرصت برای ابراز محبت و مهربانی بیشتر وجود داشت، افزود: در گذشته خانوادهها به فرزندان خود محبت بیشتری میکردند، اما در سال های اخیر به دلیل پیشرفت و گسترش تکنولوژی و افزایش شهرنشینی از میزان مهر و محبت در خانوادهها کاسته شده است.
کارشناس و مشاور خانواده گفت: امروزه برخی از پسران جوان به دلیل نیازشان به جلب محبت، به سوی دختران با سنین بالا گرایش پیدا کردهاند تا بتوانند محبت بیشتری را از آنها دریافت کنند.
کیهان نیا ادامه داد: معیارهایی مانند بیشتر بودن سن پسر از دختر برای ازدواج که در گذشته وجود داشت، در حال حاضر به دلیل گسترش استفاده از فضای مجازی و تهاجم فرهنگی از بین رفته و این موضوع خود باعث تغییر در افکار افراد جامعه شده است.
وی با بیان اینکه ازدواجهای معکوس نیز میتواند مزایای ازدواجهای معمول را به همراه داشته باشد، گفت: ازدواج معکوس میتواند از مزایایی همچون تعهد و احساس مسئولیت در زوجین که در ازدواجهایی که به طور معمول انجام میشود، برخوردار باشد، در عین حال که عواملی چون سن، زمان ازدواج و متعهد نبودن زوجین میتواند احتمال وقوع طلاق را در ازدواجهای معکوس افزایش دهد.
کیهان نیا گفت: در صورتی که سن دختر بین 2 تا 3 سال بیشتر از پسر باشد و از نظر ظاهری و فیزیکی همسطح باشند، مشکلی در امر ازدواج ایجاد نمیشود، اما هر چه اختلاف سنی بین زوجین بیشتر شود، مشکلات نیز به مراتب بیشتر خواهد بود.
وی تصریح کرد : اگر زوجه 2 تا 3 سال بزرگتر از زوج باشد و سنین دختر و پسر زیر 25 سال باشد، 80 تا 90 درصد این گونه ازدواجها ممکن است به طلاق منجر شود.
کیهان نیا با اشاره به اینکه پسران در سنین زیر 25 سال ممکن است هنوز به بلوغ کامل نرسیده باشند، گفت: پسران در سنین زیر 25 سال ممکن است از روی احساس یا خوش بینی با دختری بزرگتر از خودشان ازدواج کنند و بعد از مدتی از ازدواج خود پشیمان شوند.
انتهای پیام/