حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: بر اساس قوانین فعلی و اصول فقهی و شرعی فرزند خواندهها از پدر و مادر خوانده خود ارث نمیبرند.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر سازمان بهزیستی کشور به دنبال راهکاری برای تغییر قانون ارث نبردن فرزند خواندهها از پدر و مادر جایگیزین آنها است و اصلاح این قانون نیازمند توجه فقها است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تسهیل در روند فرزندخواندگی یادآور شد: با توجه به تسهیل ایجاد شده در روند فرزندخواندگی باید آینده فرزندانی را هم که به فرزندخواندگی فرستاده میشوند، در نظر بگیریم.
مسعودی فرید تاکید کرد: در مواردی هر چند اندک شاهد این موضوع هستیم که پس از فوت پدر خوانده و مادر خوانده، فرزندان نسبی آنها، فرد فرزند خوانده را بر اساس قانون از ارثیه محروم میکنند و پس از آن افراد فوق با مشکلات متعددی روبرو میشوند.
وی تصریح کرد: بر اساس مورد فوق قانون فعلی فرزندخواندگی در مبحث ارث نبردن فرزند خواندهها از والدین جایگزین، نیازمند بازنگری و تغییر است و سازمان بهزیستی کشور در این خصوص با جدیت تلاش میکند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اهمیت در نظر گرفتن شرایط فرزند خواندهها و ضرورت توجه به آینده آنها گفت: در حال حاضر این قوانین در کشور نسبت به گذشته آسانتر اعمال میشود و زوجین متقاضی فرزند و همچنین سایر افراد واجد شرایط راحتتر از گذشته کودکی را به فرزندخواندگی خود انتخاب میکنند.
انتهای پیام/