به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ، اسحاق تندرو مدیرعامل اتحادیه صیادان هرمزگان گفت: صید ماهی گاریز در استان آغاز شد.
وی پیش بینی کرد تا پایان فصل صید ۹۷ تن و ۵۰۰ کیلو گرم ماهی گاریز در آبهای استان صید شود که ۲۱ درصد بیشتر از سال گذشته است.
مدیرعامل اتحادیه صیادان هرمزگان گفت: علت افزایش برداشت امسال افزایش زمان صید از سه ماه به پنج ماه است و سال گذشته ۸۰ تن ماهی گاریز در آبهای استان صید شد.
اسحاق تندرو افزود: فصل صید امسال تا اوایل آبان ادامه دارد.
مدیر عامل اتحادیه صیادان هرمزگان گفت: صید ماهی گاریز به صورت سنتی و با استفاده از تور است و در زمان صید نزدیک به صد صیاد به صید ماهی گاریز مشغولند.
اسحاق تندرو افزود: ماهیان گاریز سطح زی و بیشتر در عمق کم در نوار ساحلی بندر شهید رجایی، ساحل نخل ناخدا، بستانو، بندرکلاهی، بندرتیاب، تولا قشم، کوهستک، جاسک و خورها صید میشود.
ماهی گاریز کباب شده غذای محبوب بندرعباسیها در فصل تابستان است و در محلههای قدیمی بوی این ماهی هر روز به مشام میرسد.
این ماهی در بازار ماهی فروشان هرکیلویی ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان به فروش میرسد.
گاریز ماهیان به صورت گروهی زندگی میکنند و در کمتر از یک ساعت صید میشوند و سالانه ۱۸۷ هزار تن آبزی در هرمزگان صید میشود.
۳۰ هزار ماهی گیر در هزار و ۴۵۰ کیلومتر آبهای ساحلی در صید انواع آبزیان فعالند و هرمزگان رتبه نخست صید آبزیان را درکشور دارد.
انتهای پیام/ف