به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سید داوود موسوی معاونت نظارت بر کالاهای مصرفی سازمان حمایت از مصرف کنندگان اظهار کرد: یکسری از پارامترهای موثر را در قیمت تمام شده مثل بنگاه ها و واحدهای اقتصادی قائل هستیم ولی متاسفانه در شرایط کنونی با توجه به نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که پیش آمده بود، بعضی از واحدهای تولیدی در زمینه لوازم خانگی علیرغم اینکه انتظار می رفت بر اساس همان اثر افزایش عوامل قیمت تمام شده اقدام کنند، نسبت به افزایش قیمت اقدام کردند.
وی در مورد نظارت بر گرانی ها گفت: مصرف کننده از سازمان حمایت و دستگاه های نظارتی انتظار دارد که اگر افزایش قیمت غیر متعارفی در بازار اتفاق می افتد، ورود کند و این سازمان نیز بر اساس اسنادی که از واحدهای تولیدی دریافت می شود و بررسی که انجام می شود گزارش خود را تهیه می کند و به مراجع ذی صلاح ارائه می دهد و اگر قرار باشد تغییر قیمتی رخ دهد، بر اساس همان فرآیند است.
وی ادامه داد: جلساتی با کل واحدها گذاشته شد و در نهایت قرار شد بر اساس محاسبات کارشناسی و گزارش هایی که ارائه می شود اگر بحث افزایش قیمتی مطرح باشد، اتفاق بیافتد و سازمان حمایت در این زمینه تاکنون مجوزی را صادر نکرده است.
معاونت نظارت بر کالاهای مصرفی سازمان حمایت از مصرف کنندگان خاطر نشان شد: باید امسال که با شعار حمایت از کالای ایرانی است از واحدهای تولیدی به انحای مختلف حمایت شود از جمله مالیات و اصلاح شبکه های توزیع.
وی افزود: صرفا فقط بحث قیمت مطرح نیست و مشکلات متعددی برای واحدهای تولیدی وجود دارد از جمله تامین ارز، ترخیص کالا و چالش هایی که در بحث تولید است، در بررسی های ما این چالش ها احصا می شود و به دستگاه های ذیربط منعکس می شود و مورد پیگیری قرار می گیرد تا مشکلات حل شود.
انتهای پیام/