درودگر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی در حاشیه نشست با خبرنگاران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: مراکز مشاوره مربوط به خانواده در سال ۹۶ تعداد ۴ مرکز بوده است که این مراکز در سال ۹۷ به ۱۲ مرکز افزایش یافته است.
درودگرافزود: هم اکنون علاوه بر ۴ مرکزی که در اراک وجود دارد در ساوه ۲ مرکز، دلیجان یک مرکز، محلات ۲ مرکز، خمین ۲ مرکز و شازند هم یک مرکز در حال فعالیت هستند.
وی به برنامههای فرهنگی مربوط به تحکیم خانواده هم اشاره کرد و افزود: راه اندازی مراکز مشاوره خانواده، آموزشهای پیش از ازدواج، تربیت مصلحین و حکمین و اجتماعی نمودن مرتکبین جرائم از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی با اشاره به افزایش طلاق در جامعه گفت:در استان مرکزی نسبت طلاق به ازدواج در سال ۹۶ نسبت به ۹۵ با افزایش روبه رو بوده است.
وی از طراحی سند کاهش طلاق در سال ۹۵ خبر داد و عنوان کرد: سند کاهش طلاق در سال ۹۶ به کلیه دستگاههای مربوطه و ادارات استان مرکزی ابلاغ شده است که هدف این سند که وظیفه نظارت بر اجرای آن بر عهده معاونت اجتماعی دادگستری است کاهش طلاق در جامعه و جزیرهای عمل نکردن ادارات میباشد.
وی همچنین در مورد اقدامات انجام شده در مورد خودروهای سرقتی که بیشتر مربوط به خودرو پراید و پژو مدل قبل از ۱۳۸۷ است هم گفت: مالکان خودرو می توانند با نسب ردیاب در خودروهای خود از سرقت آن جلوگیری کنند که هزینه این ردیاب ۱۵۰ تا ۱۹۰ هزار تومان می باشد.
درودگر اظهار کرد: کار اجرایی نسب ردیاب در خودروها از ابتدای سال ۹۷ شروع شده است که متقاضیان می توانند به نمایندگیهای مربوطه مراجعه کنند.
وی همچنین گفت:۵ نقطه از ۳۲ نقطه پر حادثه استان مرکزی در سال ۹۶ برطرف شده است و ۱۰ نقطه دیگر در حال برطرف کردن عیب می باشد و در حال حاضر محور ازنا از پر حادثهترین محور در سطح استان مرکزی می باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی در پایان با اشاره به افزایش حاشیه نشینی و مهاجرت روستائیان به شهر تصریح کرد: به دلیل روند افزایش مهاجر پذیری در سکونتگاههای غیر رسمی کارگروهی با عنوان هدایت و پیشگیری از بافتهای ناکارآمد تشکیل شده است که متولیان امر هم باید در این رابطه خوب عمل کنند.
انتهای پیام / ج