این چسب پوستی تنها یک بار در هفته نیاز به تعویض دارد و اثر درمانی فوق العادهای برای بیماران و همراهان آنها دارد.
بیماران مبتلا به آلزایمر حتی در مراحل اولیه بیماری، دچار ضعف حافظه و فراموش کردن مصرف داروها میشوند، همچنین در مراحل پیشرفته بیمار به دلیل ناتوانی در به خاطرآوردن خاطرات و نشناختن اطرافیان امکان دارد در برابر مصرف دارو مقاومت کنند و داروهای خود را مصرف نکنند.
یکی از مشکلهای شایع که بیماری آلزایمر در افراد به وجود میآورد، فراموش کردن شیوه بلع مواد غذایی، جویدن و قورت دادن آنهاست به همین دلیل امکان دارد نتوانند به راحتی دارو را ببلعند و مصرف کنند که استفاده از برچسب پوستی این مشکل را برطرف میکند.
ابعاد این چسب پوستی به اندازه دو تمبر پستی است و دارو را به وسیله پوست وارد رگهای خونی و مویرگها میکند، چسب پوستی برای استفاده یک هفته بیمار کافی است و پس از یک هفته تعویض میشود.
پس از ورود به جریان خون، دارو وارد رگهای خونی مغز میشود و به سلولهای عصبی کمک میکند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
پژوهشهای محققان دانشگاه کالج لندن و لیورپول نشان داده است تنها در کشور انگلستان میزان مبتلایان به آلزایمر در سال ۲۰۴۰ به بیش از یک میلیون و دویست هزارنفر میرسد که نیازمند مراقبت دائم، درمانهای کمکی و پیشگیرانه هستند.
شرکت سازنده برچسب پوستی امیدوار است تا یک سال آینده داروی ابداعی آنها وارد بازارهای جهانی شود و به این ترتیب به برطرف شدن مشکل بسیاری از بیماران کمک شود.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/