به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مجتبی پیری رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی ونظارت بر مبارزه باقاچاق کالا و ارز در استانداری اظهار داشت:راهکارهای تسریع در روند افزایش و تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز بهمنظور ارتقای میزان تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: به این منظور میزان تولید گوشت قرمز در استان به ۹۰ هزار تن در سال و ایجاد اشتغال پایدار برای دامداران و رونق صنایع تکمیلی وتبدیل صنعت دامپروری مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سالانه کشور به ۲۰۰ هزار تن گوشت وارداتی نیاز دارد افزود: باتوجه به ظرفیتهای زیرساختی موجود سیستان و بلوچستان میتواند سالیانه ۹۰ هزارتن گوشت قرمز تولید وسهم شاخصی در تنظیم بازار گوشت کشور داشته باشد.
وی خاظر نشان کرد: در حال حاضر سیستان و بلوچستان دارای ۱۳ کشتارگاه صنعتی و بهداشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۷۹۵ راس دام سبک و سنگین است.
پیری عنوان کرد: در استان سیستان و بلوچستان ۴۲ واحدبسته بندی گوشت باظرفیت ۹۰ هزارتن درسال و ۱۲ واحد کارخانه خوراک دام به ظرفیت ۴۰۰ تن روزانه وجود دارد.
انتهای پیام/ع