مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته ۸ هزار و ۸۴۶ مصدوم به پزشک قانونی سیستان و بلوچستان مراجعه کرده اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان؛  رضا عبدی مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه در سال گذشته ۸ هزار و ۸۴۶ مصدوم به پزشک قانونی سیستان و بلوچستان مراجعه کرده اند، اظهار داشت: از این تعداد ۶ هزار و ۹۱۱ نفر مرد و یک هزار و ۹۳۵ نفر زن بوده اند که آمار مراجعین نزاع در استان نسبت به سال گذشته آن افزایش ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال گذشته ۸ هزار و ۸۴۶ نفر مصدوم به پزشک قانونی استان مراجعه کرده‌اند که در سال گذشته این آمار ۷ هزار و ۸۵۱ نفر بوده است که در سال ۹۶ بیشترین مراجعات نزاع در مردادماه با ۸۷۱ نفر و کمترین آن در آذر ماه با ۶۳۶ نفر به ثبت رسیده است.

وی در رابطه با کشته‌های حوادث رانندگی گفت: در سال گذشته ۸۲۱ نفر در جاده‌های استان جان خود را از دست داده اند که بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی در آذر ماه با ۸۲ نفر و پس از آن فروردین و مهر ماه با ۷۶ نفر به ثبت رسیده همچنین کمترین میزان کشته‌های حوادث رانندگی در سیستان و بلوچستان مربوط به خرداد ماه با ۵۱ نفر بوده است.

ایرانشهر رکوردار تلفات جاده‌ای سیستان و بلوچستان

عبدی اظهارداشت: ۸۱ درصد مرگ‌ها در جاده‌های برون شهری استان سیستان و بلوچستان اتفاق افتاده است همچنین ۸/۵ درصد تصادفات منجر به مرگ در راه‌های درون شهری ۱۰/۵ درصد در جاده‌های روستایی بوده است.

وی گفت: بیشترین تلفات جاده‌ای در ایرانشهر با ۲۴۴ نفر بوده که پس از آن زاهدان با ۱۵۱، چابهار ۱۲۹، زابل ۸۳، خاش ۸۲، سراوان ۶۸ و نیک‌شهر با ۵۵ نفر کشته در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۴۰۸ مصدوم تصادفات به پزشکی قانونی استان مراجعه کرده‌اند، عنوان کرد: از این تعداد ۵ هزار و ۲۲۸ نفر مرد و یک هزار و ۷۳۶ نفر زن بوده اند.

عبدی تصریح کرد: آمار فوتی‌های ناشی از غرق شدگی این استان در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ کاهش داشته است، به طوری که در سال گذشته ۲۶ نفر و در سال قبل از آن ۲۹ نفر فوتی ناشی از غرق شدگی در استان گزارش شده است که بیشترین آمار غرق شدگی مربوط به شهرستان‌های چابهار و زابل است.

مدیرکل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: چابهار با ۱۱ نفر و زابل با ۱۰ نفر با ۱۰ نفر بیشترین تلفات غرق شدگی در استان را به خود اختصاص داده اند همچنین از تعداد کل غرق شده‌ها ۸ نفر در دریا، ۷ نفر در رودخانه، یک نفر دراستخر، ۳ نفر در چاه، ۲ نفر در دریاچه طبیعی و ۳ نفر در سایر مکان‌ها جان خود را از دست داده اند.

کاهش ۴۵ درصدی تلفات ناشی از حوادث کار در سیستان و بلوچستان

وی با اشاره به آمار حوادث کار در سیستان و بلوچستان، گفت: در سال گذشته ۳۳ نفر و در سال ۹۵ و ۴۵ نفر بر اثر این حوادث کار فوت شده‌اند که این آمار با کاهش ۴۵ درصدی مواجه بوده است. تمام فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته مرد بوده اند که بیشترین آمار با ۱۰ نفر فوتی مربوط به شهرستان چابهار است.

عبدی گفت: اصابت جسم سخت به افراد حین کار جان ۱۲ نفر را گرفته که با ۳۶ درصد تلفات بیشترین دلایل مرگ در حوادث کار را به خود اختصاص داده است و در رتبه اول دلایل مرگ ناشی از حوادث کار قرار دارد و حوادث ناشی از وسایل نقلیه با ۸ فوتی در سال گذشته در رتبه دوم تلفات حوادث کار در سیستان و بلوچستان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ع

 

برچسب ها: پزشکی قانونی ، قتل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.