بطحایی با اشاره به اهمیت زمان آموزش گفت: برای کنترل استرس دانش آموزان کاهش ساعت درسی پایه دوازدهم را مورد توجه قرار دادیم.

احتمال کاهش ساعت آموزشی در پایه دوازدهم/ افزایش 10 هزار پایگاه تابستانی برای دانش آموزانبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه فعالیت‌های تابستانی واحد‌های آموزشی و پرورشی سراسر کشور در کانون فرهنگی و تربیتی سلمان فارسی  با اشاره به اینکه باید زمان را در برنامه آموزشی مورد توجه قرار دهیم،  اظهار کرد: سال تحصیلی از مهر  آغاز  تا پایان شهریور ماه  ادامه دارد، اما برخی عوامل  باعث شده تا پایان اردیبهشت ماه این دوره تمام شود.

وی ادامه داد: گاهی معلمان از زمان آموزشی گلایه مند هستند زیرا باعث فشرده شدن زمان تدریس آنها می شود  البته در تلاش هستیم تا این مشکل را کاهش دهیم و باید  معلم در کلاس فرصت تمرین مهارت‌ها و گفتگو با دانش آموز را داشته باشد.

بطحایی تصریح کرد:  اکنون مدارس ۲ شیفته ای در کشور داریم که این روند به کاهش زمان آموزشی دانش آموزان این مدارس منجر می شود علاوه بر آن تعطیلی مدرسه به دلیل آلودگی هوا و شرایط جوی، کاهش بیشتر زمان آموزشی را به دنبال دارد که  در کار معلم هم اختلال ایجاد خواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی جدید بیان کرد: ۳۵ ساعت  آموزشی در هفته برای دانش‌آموزان این پایه پیش‌بینی شده است  و این موضوع در حالی است که کنکور پابرجاست و  امتحان نهایی در چندین  درس وجود دارد.

وی ادامه داد: این برنامه ریزی   فشار روانی و جسمی به دانش‌آموزان وارد می‌کند در حالی  مدرسه باید محل زندگی دانش‌آموزان باشد بنابراین  تلاش داریم این ۳۵ ساعت را به ۲۴ ساعت کاهش دهیم.

افزایش پایگاه های اوقات فراغت دانش آموزان

وزیرآموزش و پرورش درباره برنامه ریزی برای  اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان  اظهار کرد: دانش آموزان از اواسط خرداد  تا اواخر شهریور ماه، زمان برای یادگیری مهارت ها و گذراندن اوقات فراغت خود را دارند و  برای تقویت این دوره افزایش  پایگاه اوقات فراغت از ۲۲ به ۳۲ هزار پایگاه  را مورد توجه قرار دادیم.

وی افزود اکنون تشکل های مختلف دانش آموزی در کلاس های تابستانی مهارت محوری را سرلوحه برنامه های خود قرار دادند و ازاین ایام برای جبران کاستی های آموزشی بهره نمی گیرند.

بطحایی باتاکید بر اینکه کلاس های تابستانی باید به افزایش  خلاقیت و ذوق دانش آموزان کمک کند، بیان کرد:  رعایت نکات ایمنی و امنیت دانش‌آموزان باید در این  دوره ها مورد توجه  و در اولویت باشد.

برنامه های اوقات فراغت ساحت های شش گانه سند تحول را پوشش می دهد

در ادامه علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی  آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان منحصر به تابستان نیست، بیان کرد: فعالیت‌های حوزه معاونت پرورشی در طول سال تحصیلی هم برقرار است اما فعالیت‌های تابستانی نقطه عطف برنامه های  اوقات فراغت محسوب می شود.

وی  ادامه داد: اوقات فراغت فرصتی برای جبران برنامه های  پرورشر در طول سال تحصیلی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان است برای ارتقای سلامت جسمی و روانی آنان است.

کاظمی با اشاره به اینکه برای اولین بار آموزش و پرورش  بسته سیاستی کامل از تمام فعالیت‌ها را تدوین و ابلاغ کرده است، گفت: رویکرد اصلی در برنامه های تابستانی حمایت از شعار سال و ایجاد بستر مناسب برای  مهارت‌آموزی  و اشتغال‌زایی است.

وی با اشاره به اینکه  در برنامه‌های اوقات فراغت، تعلیم و تربیت تمام ساحتی را دنبال می کنیم، بیان کرد: حمایت از کالای ایرانی، تمرکز بر  مناطق روستایی و برنامه‌ریزی متناسب با ذائقه دانش‌آموزان مورد توجه است.

معاون پرورشی و فرهنگی  آموزش و پرورش  با اشاره به اینکه  برنامه‌های تابستانی اوقات فراغت در ۵ محور شامل مهارت‌های ارتباطی معرفتی، هویتی و بصیرتی، مهارت‌های فرهنگی، هنری و فعالیت‌های نشاط آور و شادی بخش، مهارت‌های حرفه‌ای، مهارت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی و مهارت‌های ورزشی و سلامت در نظر گرفته شده است، گفت:  ۳۳ هزار پایگاه اوقات فراغت  در سراسر کشور برای دانش آموزان در نظر گفته شده است پیش بینی می‌کنیم با توجه به آمار سال گذشته ۵ میلیون نفر رشته  از برنامه ها استقبال کنند.

کاظمی با اشاره به روال برنامه ریزی برای برنامه های اوقات فراغت از سوی نهادهای مختلف گفت: سیاست‌های اجرای این فعالیت‌ها به استان‌ها ابلاغ شده تا با توجه به شرایط بومی هر منطقه فعالیت خود را آغاز کنند.

فعالیت ۹۰۰ پایگاه تابستانی در تهران

در ادامه عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان، شکوفایی استعداد‌ها و کارآفرینی در این دوره ها مورد توجه است.

وی بیان کرد: امسال ۹۰۰ پایگاه تابستانی را در شهر تهران برپاست و اردو‌های دانش آموزی از ۲۳ تیرماه تا ۱۵ شهریورماه در دستور کار قرار می گیرد.  

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۱:۱۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
واقعا متأسفم
Iran (Islamic Republic of)
ندا
۱۴:۲۳ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
میدونین چیه اون شش کتابوتابرندارین همون ۳۵ساعت بایددرس بخونیم همه دانش اموزانم میخوان اونانباشن خواهشاجون هرکی مهمه براتون اون کتابا روبردارین
Iran (Islamic Republic of)
|علــــــي|
۱۷:۱۵ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
واقعا متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
Me
۰۰:۰۸ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
اینطورکه من متوجه شدم دانش آموزای مناطق حاشیه وروستاها بهشون فشارروحی واردنمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
یعنی چی
Iran (Islamic Republic of)
nafise
۱۸:۱۵ ۰۱ شهريور ۱۳۹۷
سلام ما دوازدهمی ها یه روز درهفته نمیریم مدرسه؟و بقیه روزها۶ساعت؟
Seychelles
مهرناز
۱۵:۲۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
سلام
خواهش میکنم کنکورونهایی و درنظربگیرید خیلی سخته اینجوری وقتی هم ک نداریم واسه خوندن اینده ای نداریم ماهاکه تو روستاییم کله امیدمون همین درسه که اگه اینم ب دربسته بخوریم
دیگه به چه امیدی زندگی کنیم اخه توروخدا وقتی بزارین برامون خواهش میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷
خیلی بده ک امتحان نهایی داشته باشیم و کنکور هم باشه ما دانش اموزا چطوری باید برنامه ریزی کنیم آخه یکم رسیدگی بشه ساعت خوندن باید بیشتر باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷
خیلی بده ک امتحان نهایی داشته باشیم و کنکور هم باشه ما دانش اموزا چطوری باید برنامه ریزی کنیم آخه یکم رسیدگی بشه ساعت خوندن باید بیشتر باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷
خیلی بده ک امتحان نهایی داشته باشیم و کنکور هم باشه ما دانش اموزا چطوری باید برنامه ریزی کنیم آخه یکم رسیدگی بشه ساعت خوندن باید بیشتر باشه
Iran (Islamic Republic of)
عليرضا
۲۲:۲۱ ۱۵ مرداد ۱۳۹۷
سلام.
خدا کنه که ساعت مطالعه بشه 24ساعت در هفته وگر دانش اموزان از شدت انواع فشار هاي رواني جسماني و مالي و. ...خيلي زياد اسيب ميبينند
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۷:۲۶ ۰۳ مرداد ۱۳۹۷
دانش اموزان سال دوازدهم واقعاباید چکارکنند برای کنکوراماده بشن یا برای امتحانات نهایی؟
درضمن اصلا از اینده خود خبر ندارند تابرنامه ریزی دقیقی کنند
Iran (Islamic Republic of)
Ali
۱۷:۰۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
شدیدا موافقم
واقعا برای این سیستم آموزشی متاسفم تازه ی ماه مونده ب شروع مدارس دارن برنامه ریزی میکنن برامون!!!
از خودم شرمنده میشم وقتی میبینم در...
Iran (Islamic Republic of)
م-ر
۰۸:۵۴ ۲۰ تير ۱۳۹۷
با توجه به اینکه اجرای نظام جدید آموزشی برای دانش آموزان کلاس پنجم که اولین سری آنها اکنون در کلاس دوازدهم می باشد فشار سنگین وضربه روحی زیادی رابردانش آموزان این گروه وارد آورده است واین گروه برای برنامه ریزی وآمادگی جهت کنکور با کمبود وقت بسیار زیاد مواجه هستند لذا کمبود ساعت آموزشی در هفته می تواند در کاهش این فشار موثر باشد .بایستی برای این گروه که اولین قربانیان نظام تحول آموزشی هستند تسهیلات وشرایط ویژه ای را در نظر بگیرند.این طرح کاملا غیر علمی بود.
Iran (Islamic Republic of)
س-ز
۱۳:۰۴ ۱۷ تير ۱۳۹۷
کاهش ساعت درسی دوازدهم یک ضرورت اجتناب ناپذیراست نگاهی به پیش نویس کتب دوازدهم،نشان می دهد که مطالب کتابها بویژه شیمی ،فیزیک ،ریاضی وزیست بسیار زیاد وسنگین است ای کاش دست اندرکاران به این موارد توجه کنند اگر وزارت آموزش وپرورش می خواهد با موسسات کنکور برخورد کند ویا کلاس خصوصی ها را بردارد
Iran (Islamic Republic of)
ن . ش
۲۰:۱۷ ۱۶ تير ۱۳۹۷
سلام . با توجه به اینکه دانش آموزان دوازدهم امثال اولین سری نظام جدید میباشند وآنها قربانی نظام آموزشی که بدون کارشناسی لازم صورت گرفت و متحمل فشار روحی و استرس فراوان به بچه ها و خانواده هایشان شد لذاهمزمانی امتحان نهایی و کنکور فشار مضاعفی را بر آنها وارد میکندکاهش ساعت درسی فرصت بیشتری را جهت آمادگی برای کنکور و امتحان نهایی به آنها خواهد داد و باعث کاهش فشار و استرس به آنها خواهد شد .
Iran (Islamic Republic of)
نرگس
۰۹:۰۵ ۱۶ تير ۱۳۹۷
امیدوارم مسئولین پیامم را بخوانند :متاسفانه اجرای نظام سند بنیادین ،که باعجله جهت دانش آموزان پنجم بسیار شتابزده وبی برنامه بود خدا می داند چه فشارروحی ،روانی ومالی بر این دانش آموزان وخانواده هایشان وارد آمده است هزینه مالی ازاین نظر که مجبور شدیم برای درس شیمی وزیست که در نظام قدیم اغلب دانش آموزان خودشان می توانستند بخوانند ولی دراین نظام جدید اینقدر کتابها گنگ ومبهم که از مطالب جسته وگریخته کتابهای مرجع گرفته شده است که برای فهم یک مطلب ساده حقیقتا به کلاس خصوصی نیاز است یک زمانی خواهید فهمیدکه این گروه تالیف شایستگی لازم برای نوشتن کتابهای درسی این سن را نداشتند هرچند نام ومدرک بالا را با خود به یدک کشیده باشند به هرحال برای کلاس دوازدهم قراردادن 35 ساعت کلاس آموزشی در هفته بخدا ظلم وبی عدالتیست و شرایطشان با دانش آموزان نظام قدیم بسیار زیاد است مگر این نوجوانان چند سالشونه که در بهترین سالهای زندگی بایستی اضطراب وافسردگی را تجربه کنند چرا باید اغلب آنان بگویند کاش زلزله می آمد یا طوری می شد می مردیم تا راحت شویم!!!؟؟؟مسئولین ، خداوکیلی به داداین طفلهای معصوم برسین چرا کاری می کنید که همه آرزوی کشورهای توسعه یافته ورفتن از مملکت را در سر بپرورانند چرا ماشین تست زنی پرورش می دهید بجای تربیت نیروی انسانی کارامد ،این تستها هیچ کمکی به کشور نمی کند . به هر حال از فرزندان ما گذشت ولی همین یکسال باقیمانده را که دوازدهم است برایشان شرایطی فراهم کنید تا بتوانند مانند پیش دانشگاهی های نظام قدیم برای کنکور آماده شوند
آخرین اخبار