
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛، سرهنگ مسعود وحیدی فرمانده انتظامی شهرستان شیروان گفت: ۴۲۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف در سه ماهه نخست امسال به منظور ارتقای امنیت اجتماعی و ترافیکی در این شهرستان توقیف شد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح در قالب چند تیم در سطح شهرستان شیروان به اجرا گذاشته شد، افزود: صاحبان این نوع وسیله نقلیه به علت نداشتن گواهینامه، مدارک، کلاه ایمنی و مزاحمت راهی پارکینگ شدند.
وحیدی با اشاره به دغدغه پلیس برای تامین امنیت و آرامش شهروندان گفت: در سه ماه اول سال تعداد ۱۳۷ دستگاه خودرو متخلف نیز به علل مختلف از جمله آلودگی صوتی و نداشتن مدارک توقیف شد.
گفتنی است: شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
انتهای پیام/ط