رئیس شورای اسلامی چابهار گفت: مجوز فرودگاه بین المللی این شهرستان پس از صدور در سال ۱۳۹۵ به دلیل نبود تملک زمین، اقدامات برای ساخت و انجام تشریفات قانونی در سالجاری توسط شورای عالی فضایی کشور لغو شد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، معین الدین سعیدی  رئیس شورای اسلامی چابهار اظهار داشت: چابهار یک شهر بین المللی و دارای ظرفیت‌های تجاری، ترانزیتی، گردشگری و اقتصادی است.

سعیدی بیان کرد: چابهار نباید بدون فرودگاه بین المللی باشد و سرمایه گذاران و گردشگران داخلی و خارجی برای ورود به این شهرستان از فرودگاه نظامی و بدون امکانات رفاهی و مناسب کنارک واقع در ۴۵ کیلومتری آن استفاده کنند.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی برای صدور مجوز فرودگاه بین المللی انجام و در سال ۱۳۹۵ مجوز فرودگاه بین المللی چابهار صادر شد.

رئیس شورای اسلامی چابهار گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین در محدوده پتروشیمی به طرف پلیس راه برای این فرودگاه در نظر گرفته شده بود.

وی خاطرنشان کرد: در طول ۲ سال گذشته هیچ اقدامی برای تملک زمین، آغاز عملیات اجرایی و دیگر تشریفات اداری انجام نشده بود که همین علت سبب شد تا مجوز ساخت فرودگاه بین المللی چابهار در سالجاری لغو شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار تصریح کرد: پس از لغو این مجوز سازمان منطقه آزاد چابهار برای حل مشکلات مسافرت هوایی گام‌هایی را به منظور توسعه فرودگاه نظامی کنارک و ساخت ترمینال در سه راهی کهیر برداشته است.

سعیدی ادامه داد: با این اقدام حدود ۱۳ کیلومتر مسیر فرودگاه به چابهار نزدیک‌تر می‌شود.

وی بر پرداخت مطالبات پیمانکاران فعال در آبرسانی سیار، فعال سازی مرز ریمدان و ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی تاکید کرد.

رئیس شورای اسلامی چابهار بیان کرد: مرز ریمدان این شهرستان پس از افتتاح با گذشت ۲ سال غیر قابل استفاده است و حتی یک نفر مرزنشین نمی‌تواند به راحتی در ۲ سوی مرز تردد کند و سرمایه گذاران نیز از جابجایی کالا محروم هستند.

وی تامین آب را مشکل عمده مردم چابهار ذکر کرد و افزود: ۴۰۰ روستای این شهرستان حتی از سهمیه آب ۱۵ لیتر برای هر نفر در شبانه روز محروم هستند.

سعیدی گفت: شورای اسلامی چابهار بر حسب وظیفه برای پیگیری مطالبات و مشکلات مردم مکاتبات زیادی در کنار سفر‌های مختلف به مرکز کشور و دیدار‌هایی با هماهنگی نماینده مجلس با مسئولان داشته است.

چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از سه شهر چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، ۶ دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.

انتهای پیام/ع

چابهار نباید بدون فرودگاه بین المللی باشد

برچسب ها: هواپیما ، قضایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.