
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مردم فارس در منازل یا با حضور در اماکن عمومی از پیش تعیین شده، دیدار فوتبالیستهای کشورمان با اسپانیا را تماشا کردند.
در شبی که همه مردم، فوتبالی و غیرفوتبالی، به خاطر نام ایران، پای تلویزیون نشستند و برای سربلندی ایران و ایرانی دست به دعا شدند.
در پایان بازی که به اعتقاد کارشناسان اسپانیا با یک گل شانسی از سد ایران گذشت، مردم از نوع بازی مردان ایران، ابراز رضایت کردند و با حضور در خیابانها و ابراز شادی، از بازی غیرتمندانه فوتبالیستهای ایران تشکر و قدردانی کردند.
مردم فارس با در دست داشتن پرچم مقدس کشور و سر دادن فریاد شوق، قدر دان غیور مردان تیم ملی فوتبال شدند.
دیشب در چهارچوب رقابتهای جام جهانی فوتبال و از گروه B. تیمهای ایران و اسپانیا رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.
در این رقابت، تیم اسپانیا با نتیجهای نزدیک و با تک گل دیگو کاستا در دقیقه ۵۴ در مقابل ایران به پیروزی رسید.
دیگر بازی ایران در مقابل پرتغال و چهارم تیر ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه برگزار میشود.
انتهای پیام/ن