![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در سلسله نشستهای مشورتی خود در مورد صلح، با شماری از بزرگان و نمایندگان احزاب سیاسی دیدار کرد.
رهبران و نمایندگان احزاب سیاسی در این نشست حمایت علمای جهان اسلام از پروسه صلح و اجماع ملی و سیاسی را در مهم و حائز اهمیت دانستند.
آنها ابتکار آتش بس موقت و تمدید آن را از سوی حکومت اقدامی شجاعانه توصیف نموده و ضمن حمایت از آن، اظهار امیدواری کردند که درسهای آموخته شده از این آتش بس بتواند در تامین صلح پایدار مورد استفاده قرار گیرد.
رهبران و نمایندگان احزاب سیاسی بر نقش احزاب سیاسی در پروسۀ صلح تأکید ورزیدند و گفتگوهای بینالافغانی را برای رسیدن به صلح پایدار و با عزت، مهم خواندند.
اشرف غنی نیز در این نشست از دیدگاه مشترک و پیشنهادات بزرگان و نمایندگان احزاب سیاسی و نیز حمایتشان از طرح آتش بس موقت با طالبان قدردانی کرد و از آنها خواست تا طرحهای مشخص خود را در این رابطه شریک سازند.
وی بر تداوم روند مشورت با اقشار مختلف به ویژه احزاب سیاسی تاکید ورزید.
انتهای پیام/