امیر زنده نام مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تقارن مسابقات جامجهانی با کنکور اظهار کرد: هر چند سال یک بار کنکور و جام جهانی برای روزهایی هم زمان میشوند و این موضوع برای داوطلبان شرکت کننده در کنکور مشکل ساز است و سوالی در ذهن آنها ایجاد می کند که تماشا و پیگیری مسابقات چه تاثیری در امتحان کنکور خواهد داشت.
وی ادامه داد: دانش آموزان کنکوری صرف نظر از نتایج آزمون و انتخاب رشته و دانشگاه باید یادشان باشد که همانند خود فوتبالیستها در واقع در آزمونی در سطح ملی ثبت نام کرده اند و قرار است در آن شرکت کنند؛ همانطور که چشم خانواده و تمامی مردم به نتایج مسابقات فوتبال کشور ما است طبیعتا در یک ابعاد کوچکتر کسب نتایج عالی از طرف شما همانقدر برای خانواده و اطرافیان خوشحالی دارد همانطور که یک فوتیالیسیت ملی اکنون متمرکز کار بزرگ خودش است شما هم نیاز به همین تمرکز دارید.
این مشاور تحصیلی بیان کرد: مطلب دوم اینکه همیشه قبل و بعد از برگزاری مسابقه فوتبال دنبال کنندگان مسابقه متوجه حواشی و مسائل و نظرات مختلف هستند که همین کار باعث صرف کردن اوقات داوطلبان کنکور شده و کاهش زمان مفید درس خواندن و تمرکز را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین پیگیری حداقل یک مسابقه فقط به اندازه زمان مسابقه وقت شما را نخواهد گرفت.
زنده نام اظهار کرد: مطلب بعدی اینکه داوطلبان شرکت کننده قرار است در چند روز آینده حاصل یک سال حوصله به خرج دادن و تلاش و کوشش خود را در چند ساعت کنکور به نتیجه خوب برسانند پس چیزی تا روز برگزاری آزمون نمیتواند مهم تر باشد یا اولویت بالاتری نسبت به همین هدف نتیجه خوب داشته باشد هرچند اگر نتیجه برای داوطلب کنکوری مهم نیست پس این همه رفت و آمد و زحمت و غیره را چرا متحمل شده است.
وی تصریح کرد: از زاویه دیگری به قضیه نگاه کنیم آن هم مسائل اقتصادی است؛ این روزها اکثر داوطلبان با صرف مبالغ زیادی خرید کتاب و لوازم کمک آموزشی کرده اند که کسب نتیجه بد باعث خسارات مالی به آنها می شود و اما بحث دیگری که مطرح است از جنبه شادیها یا غمها و هیجانات در هنگام برگزاری مسابقات است که برای داوطلبان مفید نیست؛ اکنون داوطلبان کنکور نیازمند آرامش هستند تا بتوانند با حواس جمع تری نتیجه بهتری از آزمون خودشان بگیرند.
این مشاور تحصیلی بیان کرد: از نظر احساس مسولیت پذیری نیز اگر به قضیه نگاه کنیم؛ فردای اعلام نتایج آیا داوطلب اول به وجدان خودش و دوم به اطرافیان چه میخواهد بگوید؟ مثلا خدای ناکرده بگوید رتبه بد گرفتم، چون مسابقه تماشا کردم؟ در مجموع باید گفت که هیچ کارشناس یا مشاوری منطقی نمیداند که انسان با هدف بزرگ و نیازمند حداکثر تمرکز بخواهد سرگرم مسائل مسابقات فوتبال باشد.
انتهای پیام/