به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد معاون بهبود تولیدات دامی سازمان
جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بیش از ۲ سال است که مجوز جدیدی در این حوزه صادر نشده و علت آن نیز حمایت از فعالان این بخش و البته افزایش کیفیت با ظرفیتهای موجود است.
جعفر حاجی مجتهد افزود: به منظور افزایش تولید و کیفیت، تلاش را بر اصلاح ظرفیت واحدهای موجود تولیدی از طریق توسعه مکانیزاسیون و تجهیزات نوین گذاشته ایم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه واحد های تولیدی بیش از ظرفیت نیاز تولید دارند بنابر این در حوزه صدور پروانه و تولید مرغ و تخم مرغ کاملا کنترلی عمل میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:اجرای این اقدامات کنترلی از تولید و عرضه بالا و ضرر و زیان تولیدکنندگان با توجه به بالا بودن هزینههای تولید جلوگیری میکند و موجب ثبات در قیمت این محصولات میشود.
گفتنی است هم اکنون ۱۴۰۰ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت ۲۶ میلیون قطعه در دوره و ۲۷۰ واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت بیش از ۹ میلیون قطعه در دوره در خراسان رضوی فعالیت دارند.
انتهای خبر//ر.ق
موثر بودن اجرای اقدامات کنترلی در زمینه تولید در ثبات قیمتها