آقایانی که میزان پروتئین بیشتری نسبت به دیگران جذب می کنند 33 درصد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی رادر خود افزایش می دهند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
رژیم غذایی با پروتئین بالا، لزوما مطلوبترین نوع رژیم غذایی نیست، مقدار دقیق پروتئین مورد نیاز یک فرد به عوامل مختلفی مانند سطح فعالیت شخص، سن و وضعیت فعلی بهداشت او بستگی دارد، مردانی که پروتئین بیشتری مصرف میکنند، در مقایسه با گروهی که پروتئین کمتری دریافت کردهاند ۳۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به نارسایی قلبی قرار می گیرند.
کسانی که بیشترین پروتئین حیوانی و لبنی را می خورند احتمال ابتلا به نارسایی های قلبی در آنها بیشتر است، عضله قلب با مصرف بیش از حد پروتئین نمیتواند به اندازه کافی خون را پمپاژ کند و همین مورد دلیل اصلی نارسایی قلب است.
گل کلم را در کنار سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم و جوانه بروکسل را در رژیم غذایی خود جای دهید، این سبزی حاوی ترکیبات سولفور است که با سرطان مبارزه کرده و بافت استخوانی را قوی و سلامت رگ را حفظ میکند، همچنین قارچ انرژی کمی دارد و کلسترول، چربی و گلوتن هم ندارند، مقادیر سدیم آنها پایین است اما در عوض مقادیر زیادی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی در خود جای داده اندهمچنین قارچ در فرد احساس سیری طولانی مدت به وجود می آورد و میتوان از آنها برای کنترل وزن استفاده کرد.
سیر نه تنها به غذا طعم خوبی میدهد بلکه به رویش مو، از بین رفتن آکنه و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند، سیر به دلیل داشتن ترکیبات آنتی اکسیدان به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، برای اینکه بتوانید از فعالترین ماده موجود در سیر که آلیسین نام دارد، استفاده کنید باید قبل از اینکه سیر را بپزید یا حرارت دهید، آن را خرد کرده و در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا برای مدتی بماند سپس از آن استفاده کنید.
لوزالمعده اندامی است که کمتر مورد توجه ما قرار می گیرد، در شرایطی که اهمیت سلامت آن چندان کمتر از اندامهای کلیدی دیگر نیست، لوزالمعده زیر معده قرار دارد و وظیفه تولید انسولین و تنظیم هورمونهایی که سطوح گلوکز (قند خون) را حفظ میکنند، بر عهده دارد این اندام به گوارش غذا و تبدیل آن به انرژی در بدن نیز کمک میکند.
زمانی که افرادی با هیچ گونه عامل خطرآفرین برای دیابت (سابقه خانوادگی، رژیم غذایی بد، تیپ بدنی لاغر) به این بیماری مبتلا میشوند یا افرادی که به خوبی بیماری خود را کنترل میکردند به ناگاه در این کار دچار مشکل می شوند، بررسی شرایط لوزالمعده و حصول اطمینان از عملکرد درست آن اقدامی منطقی است.
ویتامین C قوی ترین آنتی اکسیدان برای بدن محسوب می شود که میتواند محافظ خوبی برای سلامت ما باشد، مواد غذایی مانند کرفس، کلم بروکلی، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو به عنوان منابع ویتامین C به شمار میآیند، همچنین ویتامین E، دومین آنتی اکسیدان محافظت کننده از بافتهای بدن در مقابل آسیبهاست.
مصرف بتاکاروتن بود در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است، بتاکاروتن به دلیل فعالیت آنتی اکسیدان نقش بسیار مهمی در کنترل التهاب ناشی از آلودگی ایفا میکند این ماده غذایی را میتوان با مصرف سبزیها و میوههایی مانند طالبی، انبه، کدو تنبل، فلفل، اسفناج، کلم و زردآلو دریافت کرد.
اگر شبها زیاد بیدار میمانید و عادت دارید دیر بخوابید، احتمال مرگ خودتان را افزایش میدهید؛ خیلی از مشکلات تندرستی ناشی از دیر خوابیدن و اختلال در ریتم ساعت بیولوژیکی بدن است، ساعت بیولوژیکی بدن یک چرخه ۲۴ ساعته در فرایندهای شیمیایی، فیزیولوژیکی یا رفتاری است که اختلال در آن میتواند موجب بسیاری از بیماریها شود.
افراد شبزندهدار در معرض ابتلا به بیماریهای دیابت، اختلالات روانشناختی، اختلالات دستگاه گوارش، اختلالات عصبی و نیز مشکلات تنفسی بیشتری نسبت به سایرین قرار دارند، با این حال علت بالا رفتن خطر مرگ در افراد شب زنده دار معلوم نیست.
انتهای پیام/
مثال های زیادی در بین علمای شب زنده دار هست که به سبب شب زنده داری به عمرهای طولانی دست می یابند.