وی در مورد تمهیدات اورژانس برای طرح تابستانه اظهار کرد: نیروهای اورژانس در چند حوزه از جمله بخش پیش بیمارستانی فعالیت میکنند که در این قسمت ۲۵۰۰ پایگاه اورژانس در سطح کشور در حالت آماده باش قرار دارند همچنین از ۴ هزار دستگاه آمبولانس ۶۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۵۰ دستگاه موتورلانس، ۲ فروند آمبولانس دریایی و همچنین ۳۳ فروند بالگرد استفاده میشود.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: در طرح تابستانه اولویت اصلی ما جادههای کشور است و تاکید داریم که از ساعت ۱۸ تا ۲۴ آمبولانسها در کنار جادهها مستقر شوند تا دسترسی مردم به عوامل اورژانس سریعتر صورت گیرد.
وی ادامه داد: همچنین تمهیدات لازم برای تجهیز نیروهای اورژانس و امکانات مورد نیاز برای خدمات رسانی از جمله تجهیزات مصرفی و غیر مصرفی و در نظر گرفتن موارد مورد نیاز برای مسائلی از جمله گرما زدگی و غرق شدگی اندیشیده شده و دستورالعملهای لازم نیز در این راستا به مراکز درمانی، اروژانسهای بیمارستانهای کشور با توجه به اینکه آنها نقطه اتصال اورژانس پیش بیمارستانی و بخش درمان هستند، داده شده است.
خالدی در مورد مزیتهای به کارگیری بالگردهای اورژانس برای امداد رسانی گفت: عوامل امدادی معمولا در جادههای اصلی کشور مستقر میشوند و یکی از نگرانیهای مردم عموما این است که اگر از جادههای اصلی فاصله بگیرند آیا در صورت بروز اتفاق، امداد رسانی به آنها انجام میشود یا خیر؟ که در این راستا بالگردها کمک بسیاری هستند تا در مناطق صعب العبور حضور داشته باشند؛ یکی دیگر از مزیتهای به کارگیری بالگردها، توانمندی آنها در انتقال بیشتر مصدومان به مراکز درمانی است و به همین دلیل درخواست دادیم بالگردهای اورژانس در آینده هم افزایش پیدا کند.
وی گفت: مجموعا در طرح تابستانه امسال ۱۴ هزار نیرو شرکت میکنند و امیدواریم که بتوانیم به خوبی به هموطنانمان خدمت رسانی کنیم.
انتهای پیام/