پخت و تست شیرینی‌ها و غذا‌های اقوام و کشور‌های مختلف برای برخی از افراد شیرین و لذت بخش است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛پخت و تست شیرینی‌ها و غذا‌های اقوام و کشور‌های مختلف برای برخی از افراد شیرین و لذت بخش است و حتی بعضا ترجیح می‌دهند خودشان این شیرینی‌ها را درست کنند تا با طرز تهیه و پخت آن‌ها آشنا شوند و بنوعی بدانند چی به چی هست.

باشگاه خبرنگاران جوان نیز قصد دارد تا شما در این امر یاری کرده و طرز تهیه یکی از این شیرینی‌های خارجی به نام ماکارون که یک شیرینی رنگی فرانسوی است را به شما آموزش دهد، پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی فرانسوی

شیرینی ماکارون

شیرینی ماکارون یکی از شیرینی‌های محبوب فرانسوی است که به رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تهیه و با انواع کرم‌ها مانند باتر کریم و یا مربا‌های مختلف پر می‌شود.

این شیرینی فرانسوی در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می‌شود.

از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی است.


بیشتر یادبگیرید: روش‌های پخت پنکیک موزی


معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می‌شود.

نکاتی که باید درباره ماکارون در نظر داشته باشید

شیرینی ماکارون جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک است.

طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی فرانسوی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه است.

شیرینی ماکارون را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب است.

مواد لازم برای شیرینی ماکارون برای ۴۰ تا ۵۰ عدد ماکارون

بادام بدون پوست پودر شده ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد حدود ۶۰ گرم
نمک کمی
پودر قند ۱۵۰ گرم
مواد لازم با انتخاب شما:
رنگ قرمز ۱۰ قطره
رنگ زرد ۱۰ قطره
رنگ سبز ۱۰ قطره


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی 



پسته پودر شده ۲ قاشق غذا خوری
وانیل درسته ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی ماکارون

بادام را پودر کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد.

طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی فرانسوی

سفیده را همراه نمک با همزن بزنید و پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و کاملا بزنید تا حسابی پفکی و سبک شود. بعد پودر بادام را اضافه کرده و با مفتول دستی مخلوط کنید.

برای طعم قهوه ای، پودر کاکائو و مواد را به سفیده و پودر بادام اضافه کرده و با مفتول مخلوط می‌کنید.

دو عدد سینی فر را آمده کرده کاغذ می اندازید.


بیشتر یادبگیرید: آیا میدانید؛ کاپ کیک و مافین چه فرقی با هم دارند؟ 


خمیر ماکارون را داخل قیف ریخته (میتوانید ماسوره گرد سرش قرار بدید) یا سر قیف را حدود ۸ میلیمتر با چاقو ببرید منظور نوک قیف است؛ و روی کاغذ با فاصله و به صورت کوچک کوچک و گرد و هم اندازه از خمیر ماکارون می زنید.

به این صورت که دستتون را روی سینی گذاشته یک فشار کوچک و سریع بر میدارید و بعدی را می زنید.

طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی فرانسوی

بعد از اتمام ماکارون‌ها کمی روی سینی راه میوفتند منظور این است که کمی پخش میشوند، ولی سطح رویشون کاملا صاف است. قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر است.

پس موقعی که با قیف کار می‌کنید حواستان جمع باشد که زیاد فشار ندید که بزرگ در بیاد و پهن بشه. برای اینکه کاغذ روغنی از روی سینی تکان نخورد و ثابت بماند، کمی از مایه ماکارون‌ها را ۴ گوشه سینی مالیده و کاغذ روغنی را روش قرار می‌دهید.


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه 


بعد شروع به زدن ماکارون می‌کنید.

در یک فیلم دیدم که بعد از پخت سینی را از فر خارج کرد خیلی آهسته کاغذ شیرینی‌ها را از سینی بیرون کشید و روی میز کارش قرار داد.

بعد روی سینی را با اسپری آب پاشید و دوباره آهسته و آروم کاغذ شیرینی‌ها را روی سینی که با آب مرطوب شده بود کشید و چند دقیقه بهشون زمان داد بعد خیلی راحت از روی کاغذ جدا کرد و در ظرف دیگه گذاشت.


برای تهیه با مواد میانی شکلاتی

شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده.

سپس خامه را میجوشانید بعد شکلات را به آن اضافه کرده هم میزنید تا آب شود بعد اجازه می‌دهید خنک شود. بعد با همزن یا مفتول دستی میزنید تا فرم بگیرد.

طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی فرانسوی

مواد میانی را در قیفی ریخته که سوراخ کوچکی دارد و یکی یکی روی ماکارون‌ها را پر می‌کنید (سطحی که روش صاف است از مواد میگذارید) بعد ماکارون دومی هم روش قرار داده و تا موقع سرو در جای خنکی نگهداری می‌کنید.

بهترین زمان برای مصرف ماکارون‌ها ۱ تا ۲ روز است.

اما شما به راحتی میتوانید ماکارون‌ها را هم فریز کنید به این صورت که روی کاغذ پوستی داخل قوطی دربسته بچینید و در فریزر قرار بدید.

ماکارون‌ها داخل قوطی و مابین کاغذ پوستی حدود ۱ تا ۲ هفته خنک و خشک باقی میمانند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یا الله
۲۱:۱۶ ۰۲ دی ۱۴۰۰
سلام من ایرانیم اینجا همه چیش گیر میاد چه خودش چه موادش کسانی هم توی فرانسه و کشورهای دیگه زندگی میکنن به زبان فرانسکی توی سایت فرانسوی یا هرکشوری بره سرچ کنه اونجا پیام بده


اخه چه اصراری داری الکی بگی فرانسم یا پاریسم و...... مگه ایران چشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
بد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
به به
Iran (Islamic Republic of)
آرش
۱۹:۰۰ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
من در شهر پاریس هستم داخل پاریس پیدا میشه
Netherlands
ملک
۱۸:۵۰ ۰۱ آذر ۱۴۰۱
من در شهر قم هستم. اینجا هم به وفور پیدا میشه
Iran (Islamic Republic of)
یاسمین خوش سیما
۲۰:۱۲ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
خیلی ممنون خیلی اطلاعات مفیدی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
به نظرمن عالی بودولی من ارزومیکنم برای تولدپانزده سالگیم ماکارون بخورم چون تابه حال مزه اش رونچشیدم ومیخوام که توتولدم بچشم همین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۴ ۲۹ دی ۱۳۹۹
من در فرانسه ام اما هرچقدر در فرانسه میگردم ماکارون پیدا کنم پیدا نمیشه هرکی در فرانسه است لطفا بگه کجا ماکارون پیدا میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
عالی بود تجربه ی خیلی خوبی به دست آوردم
Iran (Islamic Republic of)
آیلین
۲۳:۰۶ ۲۲ دی ۱۳۹۹
عالی من و مادرم دل درد شدیم
که خوردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۲۲ دی ۱۳۹۹
این ماکارونی خیلی خوشمزه است
Iran (Islamic Republic of)
نفس
۱۸:۰۸ ۲۲ دی ۱۳۹۹
عالی من خوشم اومده درباره ی ماکارون
Iran (Islamic Republic of)
غزل حیدری
۱۵:۴۰ ۰۷ دی ۱۳۹۹
عالی بود همین
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۵:۴۹ ۰۶ دی ۱۳۹۹
برای فیلینگ ماکارون باید از چه ماده ای استفاده کرد تا اونارو نرم نکنه؟
من از ترکیب خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه استفاده کردم وقتی تویخچال بودن نرم شدن
یجا هم خوندم حتی مارمالاد هم نرم ترش میکنه
پس از چه ماده ای برای فیلینگ استفاده کنیم بهتره ؟
که امکان نرم شدن نداشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۰۲ دی ۱۳۹۹
سلام
ببخشید میشه لطفا بگید حتما باید از ارد بادام استفاده کرد؟

من بادام دوست ندارم ولی این شیرینی رو هم نمیتوانم فراموش کنم لطفا کمک کنید
Iran (Islamic Republic of)
L
۱۲:۰۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
خوشمزه میشن
Iran (Islamic Republic of)
Arina
۰۹:۴۷ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
من مواد لازم ماکرن را پیدا نمیکنم میشه بگید باید کجا بخرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۹
من تاحالا نخوردم ولی یک روز درست میکنم میبینم همه ازش تریف میکنند حتما خیلی خوش مزه است خیلی ممنون که میگید خوش مزه است بازم ممنون
Iran (Islamic Republic of)
Zelin-vs
۱۱:۳۲ ۱۷ مهر ۱۳۹۹
سلام بر شما اگر میشود لطفا درست کردن این شیرینی بسیار فوق العاده را به طرز کشور سنگاپور درج کنید . تشکر میکنم از مردم محترم کشور ایران
Iran (Islamic Republic of)
ليلا
۱۶:۲۳ ۳۰ تير ۱۳۹۹
عاااالى خيلى خوشمزه بود از اونى كهتو فرانسه داريم مى خوريم خوشمزه تره تو جشن برج ايفل با مامانم و خاهرم بزرگم درست كردىم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۶ تير ۱۳۹۹
عالی بود ممنون از شما
عالی
Iran (Islamic Republic of)
سایه
۲۳:۲۴ ۲۳ تير ۱۳۹۹
سلام خیلی خوبه
منم یه اشپز هستم
خوشحال میشم که شما هم از این چیزا یاد بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۱۲ تير ۱۳۹۹
تو بندرعباس کجا میفروشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۶ ۰۷ تير ۱۳۹۹
سلام من یه دختر 14سالم که تازه به فرانسه اومدیم پدر من بهترین شیرینی فروشه و به من دستور پخت ماکرون رو یاد داده و اصلا با این دستور پخت شباهت نداره ولی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
اگه فرانسه زندگی میکنی چرا پرچم بالای نظرت پرچم ایرانه
Kuwait
ناشناس
۱۶:۲۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
سلام ببخشيد ميشه به جاي ارد بادام براي درست ماكارون خودمون بادام بدون پوست رو پودر كنيم
Kuwait
ناشناس
۱۶:۲۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
سلام ببخشيد ميشه به جاي ارد بادام براي درست ماكارون خودمون بادام بدون پوست رو پودر كنيم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۴ ۱۲ تير ۱۳۹۹
اره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
سلام ما در خراسان شمالی شهر آشخانه هستیم آدرسش رو چطور باید پیدا کنیم و قیمت ۱۲ و ۲۵ تایی چند در میاد ممنون
Iran (Islamic Republic of)
مرینت و ادرین
۱۵:۵۸ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
عالی هست من وبرادرم هر روز میخریم
Iran (Islamic Republic of)
ساناز
۲۱:۲۳ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما توی شهر مصر هستیم و آن جا ماکارون گیر می آید بسیار زیاد است
Netherlands
ملک
۱۸:۵۱ ۰۱ آذر ۱۴۰۱
مصر مگه کشور نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام
من همه مراحل رو طبق دستور انجام میدم و یک ساعت بهش وقت میدم و لایه روییش خشک میشه ولی وقتی میزارم تو فر ماکارون ها اب میشن و کفه سینی فر باز میشن . چیکار کنم این طور نشه ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
سایدا
۱۴:۱۲ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالیهههههه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام دستتون درد نکنه دنبالش بودم.کسی درست کرده؟
Iran (Islamic Republic of)
الناز
۱۵:۵۷ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ما تازه پدرم خودش کارخانه ماکرون داره هرروز برام یک بسته میاره خیلللللِلللللللللللللللللللللللللی خوشششششششششششششششمزست
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۱:۵۰ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ما فرانسه هستیم اونجا داره
Iran (Islamic Republic of)
ساره
۰۱:۳۵ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما توی شهره افغانستان هستیم گیر میاد
Iran (Islamic Republic of)
مرینت
۱۵:۴۱ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
صوفیا
۱۹:۵۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا عالیه من فکر میکردم نتونم این شیرینی خوشمزه رو درست کنم ولی تنوستم و عالیییییی شد
Iran (Islamic Republic of)
حنانه
۱۸:۰۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
مدیری
۱۳:۵۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
بسیار عالی و خوشمزه هست
Iran (Islamic Republic of)
فائزه
۲۲:۴۳ ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
اینکه شیرینی پفکی خودمونه
Germany
ناشناس
۱۵:۴۱ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
عالللللللللللللللللیییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۴ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
خ هم عالی
Iran (Islamic Republic of)
روژان صالحی
۱۷:۰۹ ۱۸ تير ۱۳۹۸
من ماکارون خیلی دوست دارم اما توشهر بندعباس گیر نمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
ماهم بندر عباس هستیم گیر میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۰۴ دی ۱۳۹۷
سلام لطفا ذکر کنید که از چه نوع بادامی باشد زمینی یا درختی یا هندی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
درختی