مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان از کاهش۱۵ درصدی تخلفات واحدهای عرضه مواد غذایی از اول ماه رمضان تاکنون خبر داد.

حسین صفاری در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: از اول ماه رمضان تاکنون ۳۰ هزار و ۱۴۳ مورد بازرسی روی تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان صورت گرفت  که فقط ۱۵ مورد مهروموم داشتیم.

به گفته وی ، در این بازرسی ها ۳۷ هزار و ۸۷۰ کیلوگرم مواد غذایی معدوم شد که از این مقدار هشت هزار و ۹۴۲ کیلوگرم آش و حلیم فاسد، خرمای مشکل دار و زولبیا و بامیه بود.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های قضایی ارجاع یافته ۴۸۲ مورد بوده است، ادامه داد: در ۷۵ درصد از موارد واحدهای صنفی بعد از ۴۸ ساعت مشکل رفع شد.

صفاری اضافه کرد: در همین مدت، ۶۹۴ مورد نمونه برداری هم از مواد غذایی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه میزان تخلفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد کاهش یافته است، گفت: تعداد کارگاه های غیر مجازی که مهروموم شده ۹ مورد بوده که کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و کیک بوده است.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان ،بازرسی های بهداشت محیط را در چهار رده بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت ساختماهی، ابزار و تجهیزات دانست و افزود: بیشترین مواد تخلف را در حوزه بهداشتی نبودن مواد غذایی شاهدیم.

صفاری اعلام کرد: بازرسی های بهداشت محیط چون بر اساس ابزار دقیق چک لیست است، بازرسان نمی توانند سلیقه ای عمل کنند و با توجه به سامانه جامع بازرسی، تک تک بازرسی ها به صورت چک لیست نرم افزاری با وزارت خانه صورت می گیرد.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.