به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ آرش فرزام صفت جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان امروز در نشست کارگروه اشتغال و بررسی روند اجرایی طرح احداث اقامتگاههای بوم گردی شهرستان رودبار گفت: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اهتمام جدی دستگاههای اجرایی را میطلبد و مسئولان باید تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی زمینه توسعه هرچه بیشتر استان را فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر و نیز تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری نقش موثری در افزایش سطح اشتغال دارد افزود: باتوجه به ظرفیتهای طبیعی موجود در گیلان، طرح بومگردی میتواند تاثیر به سزایی در روند توسعه و اشتغالزایی استان داشته باشد.
جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، شهرستان رودبار را در موضوع بومگردی پیشرو دانست و اظهار داشت: روستاهای نمونه بوم گردى در این شهرستان که در ایجاد اشتغال موفق عمل کردند میتوانند برای شهرستانهای دیگر به عنوان الگو باشند.
آرش فرزام صفت با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به طرحهای معرفی شده شهرستان رودبار راضی کننده نیست گفت: سهم شهرستان رودبار از محل اعتبارات تسهیلات روستایی و عشایری ۱۲ میلیارد تومان و اشتغال فراگیر ۲۲ میلیارد تومان است که طرحهای معرفی شده زیبنده این شهرستان نیست.
وی به اختصاص ۵۰ درصد اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی روستایی به حوزه بومگردی اشاره کرد و گفت: سهمیه شهرستان رودبار در حوزه بومگردی ۳۰۰ واحد است که تاکنون ۱۹ واحد مصوب شده و در حدود ۸۰ پروژه در حال بررسی شهرستانی است.
جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ابراز امیدواری کرد تا با استفاده حداکثری از ظرفیتهای گردشگری به ۵ هزار واحد پیش بینی شده در بخش بوم گردی برسیم.
آرش فرزام صفت افزود: تاکنون ۸۵ طرح در حوزه اشتغال روستایی و ۴۵ طرح در حوزه اشتغال فراگیر به بانکهای عامل استان معرفی شده است که باید در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ متقاضیان داده شود.
وی تصریح کرد: برای تسریع در پرداخت تسهیلات مدیران بانکهای عامل استان به صورت روزانه روند پرداخت را پیگیری و گزارش ارائه کنند.
در این نشست همچنین سید مازیار سیدنژاد مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان با اشاره به ارسال ۴۸ طرح به کمیته فنی پرداخت تسهیلات روستایی گفت: از این تعداد به دلیل تکمیل نبودن طرحها تنها ۵ طرح در کمیته فنی به تصویب رسید و باقیمانده طرحها برای اصلاح به شهرستان ارجاع داده شد.
وی افزود: انتظار داریم دستگاههای اجرایی استانی و شهرستانی در مسیر معرفی طرحها هماهنگی بیشتری داشته باشند تا در روند پرداخت تسهیلات تسریع شود.
همچنین در ادامه این نشست اسماعیل میرغضنفری فرماندار شهرستان رودبار موضوع اشتغال را یکی از دغدغههای اصلی نظام و دولت عنوان کرد و گفت: در روند پرداخت تسهیلات در شهرستان رودبار با مشکلات جدی مواجه هستیم که همراهی بیشتر بانکهای عامل و مدیران استانی را انتظار داریم.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی از قشر آسیب پذیر جامعه هستند باید در روند پرداخت تسهیلات تسریع شود.
انتهای پیام/م.ع