دامپزشکی استان قزوین با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش برخی بیماری‌ها از مردم خواست در هنگام خرید گوشت قرمز به چند نکته توجه کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ دامپزشکی با توجه به احتمال افزایش بیماری هایی، چون تب کریمه -کنگو و افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی اعلام کرد: گوشت قرمز باید دارای مُهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد و بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از لاشه حس نشود.

دامپزشکی تاکید کرد: تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر ۵ روز، گوسفند حداکثر ۳ روز و آلایش دامی همچون جگر، دل و قلوه حداکثر ۲ روز بعد از خروج از کشتارگاه است.

دامپزشکی همچنین اعلام کرد: سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم، خون مردگی، تغییر رنگ و خراش و همچنین سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.

دامپزشکی درباره گوشت‌های بسته بندی هم به مردم توصیه کرد: در هنگام خرید علاوه بر رعایت موارد فوق به مشخصات شرکت بسته بندی از جمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی توجه کنند.

انتهای پیام/

تاکید بر توجه هنگام خرید گوشت قرمز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.