مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: با کاهش تعداد کامیونها و تعادل بین عرضه و تقاضا میزان بهرهوری در حوزه جا به جایی و حمل بار افزایش مییابد.
داود کشاورزیان، معاون سابق وزیر راه و شهرسازی در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هم اکنون در حوزه جا به جایی حمل بار تعادلی بین عرضه و تقاضا وجود ندارد، اظهار کرد: استفاده از تکنولوژیهای نوین و ابزارهای جدید نمیتواند تعادلی را بین این دستگاهها ایجاد کند و ما باید از طریق خروج ناوگانهای فرسوده این مشکل را برطرف کنیم.
کشاورزیان ادامه داد: باید کامیونداران از طریق حمایت های دولت بتوانند کامیونهای فرسوده خود را از چرخه خارج و از طریق کمکهای دولتی، هزینههای زندگی خود را تامین کنند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون هر کامیون به طور متوسط 50 تا 45 هزار کیلومتر بار را جا به جا میکند، افزود: به طور میانگین هر کامیون ماهانه 4 هزار کیلومتر یک مسیر را طی میکند و همین موضوع آسیب و مشکلات بسیاری را برای رانندگان ایجاد میکند.
کشاورزیان تصریح کرد: تمامی رانندگان کامیون، نگران هزینههای زندگی و کمبود کرایههای بار هستند، چراکه تعادلی بین عرضه و تقاضا در این حوزه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه با کم شدن تعداد کامیونها میزان بهرهوری در این حوزه افزایش مییابد، گفت: با کم شدن تعداد کامیونها هر راننده میتواند در ماه، سه دفعه، بار جا به جا کند که این موضوع زمینهساز افزایش درآمد آنها و کاهش هزینههای کامیونها می شود.
معاون سابق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مشکل بیمه و بازنشستگی رانندگان کامیون با همکاری وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی برطرف شده است، گفت: افزایش بیست درصدی کرایه رانندگان یک مُسکِن برای آنها است، اما این، راه حل کاملی نیست.
کشاورزیان گفت: متاسفانه نبود تعادل بین عرضه و تقاضا باعث شده است تا دلالان با قدرت چانه زنیهای خود، بارها را به صورت ناعادلانه بین کامیونداران تقسیم کنند.
کشاورزیان در پایان تاکید کرد: زمانیکه بین عرضه و تقاضا تعادلی وجود نداشته باشد، رانندگان کامیونها حاضر میشوند تا با دلالان همکاری کرده و بارها را با قیمت بسیار نازلتر از قیمت واقعی خود، جا به جا کنند.
انتهای پیام/