قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اقدامات مثبت سازمان انرژی اتمی در حوزه سلامت گفت: بهترین فناوری در بیمارستان سازمان انرژی اتمی به کار گرفته می‌شود.

گام‌های صلح آمیز انرژی هسته‌ای در حوزه سلامت/ بهره گیری از پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز دنیا در بیمارستان انرژی اتمیبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید حسن هاشمی وزیر بهداشت صبح امروز در  مراسم تفاهم‌نامه تامین مالی مرکز آموزش و پزشکی سرطان و پزشکی هسته‌ای که در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی در حوزه اجتماعی و سلامت قدم‌های بسیار خوبی برداشته است و هر ساله پروژه‌های زیادی در حوزه سلامت در وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و سازمان انرژی اتمی انجام می‌شود.

وی ادامه داد:  سازمان انرژی اتمی در زمینه درمان بیماران کمک‌های زیادی توسط مردم کشورمان و حتی اتباع بیگانه کرده است و پروژه‌های مشترک زیادی بین سازمان انرژی اتمی و وزارت بهداشت انجام شد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ساخت  بیمارستانی  به وسیله سازمان انرژی اتمی آغاز شده است، افزود: با راه‌اندازی این بیمارستان برای بیماران صعب‌العلاج  از نظر فناوری و تکنولوژی و نیروی متخصص در منطقه بی‌نظیر می‌شویم و این مرکز جدید در تهران می‌تواند به یکی از مراکز تشخیصی و درمانی بیماران سرطان تبدیل شود.

هاشمی اضافه کرد: سازمان انرژی اتمی در حوزه اجتماعی مراقبت از مردم و استفاده صلح‌آمیز از صنعت هسته‌ای گام‌های موثری در راستای استفاده صلح‌آمیز از برداشته است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز دنیا در این بیمارستان به کار گرفته گرفته می‌شود و متخصصان رشته های پایه و علوم درمانی کار درمان بیماران مبتلا به سرطان را انجام می‌دهند و این مرکز کار آموزش دستیاران رشته‌های علوم مرتبط با علوم سرطان در کنار فعالیت های تشخیصی و درمانی بر عهده دارد.

وی گفت: یک پلی کلینیک تخصصی در فضایی به مساحت 10 هزار متر مربع جهت انجام درمان‌های سرپایی بیماران پیش‌بینی شده است همچنین  مجموعه دندانپزشکی پیشرفته هم  در کنار آن در راستای آموزش دانشجویان رشته دندانپزشکی راه‌اندازی می‌شود.

هاشمی یاداور شد: یک مجتمع خوابگاهی به مساحت 20 هزار متر مربع در کنار این مرکز درمانی تشخیصی پیش بینی شده است.

انجام کارهای غربالگری و بازتوانی بیماران سرطانی

در ادامه مراسم ناصری پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در بیمارستان مدرن کارهای مربوط به غربالگری و بازتوانی بیماران سرطانی انجام می‌شود و این مرکز مدرن که با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می‌شود 300 تخت بستری داراست.

وی ادامه داد: بیمارستان مدرن آخرین فناوری روز دنیا را در خصوص بیماری سرطان دارد  و متخصصان رشته‌های علوم پایه و علوم بالینی به درمان بیماران مبتلا به سرطان می‌پردازند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران  اضافه کرد: دانشکده داروسازی و دندانپزشکی پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در فضایی بالغ بر 300 هزار متر مربع راه اندازی و مباحث مربوط به رادیو دارویی و گیاهان دارویی در این مرکز به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این مرکز مهم کارهای آموزشی و پژوهشی و درمانی انجام می‌شود، اضافه کرد: مجتمع خوابگاهی در کنار این مرکز پیش بینی شده است که امیدوارم که این پروژه در دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد.

صدور مجوز از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی ایران در پروژه بیمارستان سازمان انرژی اتمی

 رئیسیون‌ مشاور وزیر در امور مشارکت‌ اقتصادی در حوزه سلامت گفت: یکی از مهمترین‌ مراکز درمانی به وسیله سازمان انرژی اتمی ساخته می‌شود و تأمین منابع مالی و پرداخت هزینه‌های طراحی و ساخت آن بر عهده سازمان انرژی اتمی است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت صدور مجوزهای مورد نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران را صادر کرده است و مسئولیت بهره‌برداری کل این مجموعه بیمارستانی فوق مدرن‌ بر عهده دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران است.

رئیسیون‌ عنوان کرد: بازپرداخت اقساط بر عهده دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و این کار به صورت ایجاد یک شرکت انجام می‌شود.

اقدامات مؤثر سازمان انرژی اتمی در بومی سازی و اقتدار کشور

در ادامه مراسم زارعان‌ معاون سازمان انرژی اتمی گفت: رویکرد سازمان انرژی اتمی  خدمات رسانی و مشاوره در بحث رادیودارو‌ است و این سازمان در زمینه صنعت و ابنیه‌ صنایع‌ سعی کرده است نیازهای مختلف را عملیاتی کند.

زارعان‌ تأکید کرد: سازمان انرژی‌ اتمی در بومی‌ سازی و اقتدار کشور اقدامات بسیار مؤثری انجام داده است که این کار با انسجام، همدلی و تلاش گسترده همکاران به منظور ارائه خدمات بهتر به مردم عزیز انجام می‌شود.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.