آیت الله مکارم شیرازی در مراسم احیای سومین شب از لیالی قدر در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع)قم چند مورد از شرایط استجابت دعا را بیان کرد.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم ؛آیت‌الله مکارم شیرازی از مراجع معظم تقلید شامگاه پنج شنبه در مراسم احیای شب قدر که در مدرسه علمیه امام موسی کاظم (ع) برگزار شد،  با بیان اینکه انسان باید خوش‌خلق و گشاده رو باشد و حسن خلق نیمی از دین است، گفت: اگر شر انسان به کسی نرسد، می‌تواند امیدوار باشد که دعای او مستجاب شود، انسان حتی باید برای دشمن خود دعا کند که هدایت شود.

وی با اشاره به آثار و برکات روزی حلال بیان کرد: یکی از راه‌ها این است که انسان زندگی حلال داشته باشد و براساس روایات اهل بیت (ع) کسانی که می‌خواهند دعاهایشان مستجاب شود باید غذایشان حلال باشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه ریا مانع از استجابت دعای انسان می‌شود، خاطر نشان کرد: یکی از راه‌های استجابت داشتن نیت خالص و باطن پاک است، اگر انسان به دیگران احترام بگذارد و حسن خلق داشته باشد دعای وی مستجاب می‌شود.

این مرجع تقلید اظهار کرد: انسان باید از سخنان اضافی پرهیز کند، گفتن چنین سخنانی می‌تواند سبب گناهان شود.

وی با بیان اینکه انسان باید به سنت‌های دین عمل و از بدعت‌ها پرهیز کند، ادامه داد: در زمان امام صادق (ع) کاری همچون قمه زنی برای عزاداری انجام نمی‌شد، البته نیت کسانی که قمه می‌زنند عشق به امام حسین (ع) است، اما راه را گم کردند، آن‌ها می‌توانند خون بدهند و با این کار یک انسان را نجات بدهند.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به لزوم کمک به افراد مستضعف تصریح کرد: براساس روایات اهل بیت (ع) آنچه انسان در راه خداوند به نیازمندان می‌دهد باقی می‌ماند آنچه دست انسان است فانی است و آنچه دست خداوند است، باقی است.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اهمیت صله ارحام در دین اسلام بیان کرد: برخی افراد می‌گویند کسب‌وکارشان حلال است و وجوهات شرعی می‌دهند اما گاهی به منازل افرادی دعوت می‌شویم که می‌دانیم مال آن‌ها حرام یا حداقل شبه دار است.

وی گفت: نرفتن به منازلشان هم سبب ایجاد اختلاف در خانواده‌ها می‌شود به چنین افرادی می‌گویم که به منازل بستگانشان بروند اما به اندازه غذایی در منازل آن‌ها می‌خورند به فقرا رد مظالم بدهند.

انتهای پیام/ش

سخنان آیت الله مکارم شیرازی در مراسم احیای سومین شب از  لیالی قدر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.