![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ یوسف نجفی، رییس پلیس راه شمال استان کرمان گفت: ۴۷ مورد تصادف در دوم خرداد در محورهای مواصلاتی استان رخ داد که۷ فقره از آنها فوتی و۴۰فقره جرحی بودند.
رئیس پلیس راه شمال استان بیان داشت: نکته قابل توجه این است که باز هم واژگونی بیشترین سهم را در این حوادث داشته و مهمتر اینکه این شمار از تصادفات ظرف تنها یک هفته رخ داده اند.
وی افزود: بیشترین ساعات وقوع تصادفات هم مابین۲۰ تا۲۴شب گزارش شده اند و خودروهای سواری در ۵۶درصد از تصادفات و موتورسیکلتها در۲۴درصد سوانح دخیل بوده اند.
سرهنگ نجفی تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم در این حوادث یک عضو یا اعضای یک خانواده از دست رفته اند و دیگر حادثه دیدگان نیز به شدت مجروح شده اند که برخی از آنها ممکن است تا پایان عمر گرفتار دردمندی، نقص عضو و دیگر مسائل باشند.
انتهای پیام/ی