مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: اکنون ۶۰ هزار کنتور آب در این استان معیوب است که برای جلوگیری از هدر رفت آب نیاز به تعویض دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ هاشمی مقدم مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: تعویض هر کنتور خراب ۱۴۰ هزار تومان هزینه دارد که به دلیل محدودیت منابع مالی، این اقدام در استان به کندی پیش می‌رود.

وی افزود: این شرکت هدف گذاری تعویض پنج هزار کنتور آب را در برنامه دارد که نهایت تلاش برای تحقق هدف یاد شده در حال انجام است.
هاشمی مقدم  بیان کرد: سال گذشته پنج هزار و ۱۱۹ دستگاه کنتور آب با هزینه کرد چهار میلیارد و ۸۶۳ میلیون ریال برای مشترکین خریداری شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی ادامه داد: میزان کنتور‌های تعویض شده خراب مشترکین نیز در این مدت پنج هزار و ۳۷۰ دستگاه بود که نسبت به سال ما قبل آن ۱۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی بیشترین تعویض کنتور آب را مربوط به شهر بیرجند دانست و از مشترکین خواست در حفظ و نگهداری کنتور‌های آب نهایت دقت را معمول دارند.

هاشمی مقدم  اظهار داشت: تعویض کنتور‌های معیوب مشترکین به منظور کاهش میزان هدر رفت ظاهری آب و جلوگیری از تضییع حقوق دولت و مشترکین انجام می‌شود.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی افزود: برای تعویض کنتور هیچ وجهی از مشترکان دریافت نمی‌شود، اما مشارکت مردم این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی  تاکید کرد: هزینه خرید و نصب کنتور از مشترکین زمانی است که خود مشترک آسیبی به کنتور وارد کند یا کنتور در اثر اهمال دچار یخ زدگی و ترکیدگی شود.

هاشمی مقدم گفت: در ۲ ماهه ابتدای سال جاری ۴۷۳ کنتور آب معیوب مشترکین در سطح استان تعویض شد، شهر طبس دارای بیشترین تعداد کنتور معیوب است که برنامه‌هایی برای مناسب سازی آن در حال انجام بوده و تداوم دارد.

وی خرابی کنتور را عامل هدر رفت ظاهری آب دانست و گفت: کنترل نشت شبکه، کیفیت تعمیرات، مدیریت خطوط و مدیریت فشار از جمله پارامتر‌های هدر رفت آب به صورت واقعی هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی یادآور شد: هدر رفت آب مولفه‌های مختلفی مانند دستگاه‌های اندازه گیری دارد از جمله اینکه کولر‌های آبی میزان مصرف آب را نشان نمی‌دهند در حالیکه مصرفی بالاست.

هاشمی مقدم گفت: دستگاه‌های اندازه گیری خانگی عمر معینی دارد و قیمت آن بالاست لذا بایستی تعرفه آب به قیمت واقعی تعیین شود تا اقدامات مورد نیاز برای رفع هدر رفت آب ظاهری و واقعی انجام شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۸۵ هزار و ۱۶۰ مشترک آب در استان وجود دارد که هفت درصد از هدررفت ظاهری آب مربوط به خطا‌های دستگاه‌های اندازه گیری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: طول خطوط انتقال آب در استان ۵۸۸ کیلومتر و طول شبکه توزیع ۲ هزار و ۱۷۵ کیلومتر، همچنین سرانه مصرف آب به ازای هر مشترک ۳۷۴ لیتر در روز و به ازای هر مشترک خانگی ۳۴۴ لیتر در روز است.

انتهای پیام/ ط آ

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.