نقی کریمیان رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران در گفتگو خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه طرح دریا از اول خرداد در مازندران آغاز شد، گفت:ناجیان غریق تاکنون ۵۵ نفر را از خطر مرگ نجات دادند و ۲ غریق از این افراد پس از نجات راهی بیمارستان شد.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته کسی در آبهای ساحلی مازندران غرق نشده است.
کریمیان بیشترین غریق در این مدت در دریای بابلسر، محمودآباد رخ داد، گفت: پارسال دریای محمودآباد، بابلسر، نور، نوشهر ۸۰ درصد غریق استان را به خود اختصاص داده بودند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران گفت: به صورت رسمی از دیروز ۹۰۰ ناجی غریق با ۲۵۰ قایقران، جت ران و نیروهای دواطلب در مجموع هزار و ۱۰۰ نفر آماده خدمات رسانی به ان در سواحل دریای مازندران هستند.
وی با اشاره به اینکه ناجیان غریق در تعطیلات خرداد شبانه روز آماده باش هستند، به مسافران و گردشگران توصیه کرد از شنا در شب و خارج از محدوده طرح دریا خودداری کنند.
کریمیان به گردشگران و مسافران توصیه کرد سوت زدن ناجیان غریق برای هشدار به استفاده کنندگان از دریا و اعلام خطر است و آن به منزله توهین حساب نکنند و با سفیران نجات درگیر نشوند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با بیان اینکه خانواده در کنار سواحل حضور مییابند مراقبت کودکان خودشان باشند، گفت: خانوادهها در هنگام غرق یکی از بستگان خود در دریا اقدام به نجات گروهی نکنند و از قایقرانان، جت رانان وعوامل امدادی مستقر در سواحل استفاده کنند.
وی افزود: خانوادههای که گرفتار مواج خروشان دریای خزر شدند و ناجیان غریق حضور نداشتند از لوازمهای امدادی مثل تیوپ، طناب ، جلیقه و حلقه نجات استفاده کنند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با بیان اینکه به منظور پیشگیری از حوادث تعدادی تابلوهای هشدار دهنده در سواحل استان نصب شده است. افزود: این طرح تا پایان شهریور در استان ادامه دارد.
بنا بر اعلام اداره کل پزشکی قانونی مازندران سال گذشته ۹۸ نفر درمازندران غرق شدند.
انتهای پیام/آ