اسماعیل قادریفر معاون توسعه و فناوریهای راهبردی معاونت علمی فناوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: در حدود 2 هزار و 300 شرکت دانشبنیان مجوز فعالیت در کشور را از معاونت علمی گرفتهاند که 35 درصد آنها در حوزه سلامت و تولید دورههای نوترکیب زیستی و شیمیایی فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه کشور ما در زمینه تولید داروهای مورد نیاز داخل از ظرفیت بالایی برخوردار است و شرکت دانش بنیان سهم بالایی در کسب بازارهای هدف داخلی و حتی بینالمللی دارند.
معاون توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی با اشاره به اینکه امروز تولیدات شرکتهای دانش بنیان در حوزه دارو بازارهای روسیه و حتی کشورهای اروپایی را گرفتهاند، افزود: عمده اقلام داروهای مورد نیاز کشور به وسیله شرکتهای دانش بنیان تولید میشود و همین مسئله باعث صرفهجویی ارزی زیادی میشود.
قادریفر عنوان کرد: فعالیتهای خوبی در حوزه فناوریهای دارویی ورد نیاز کشور در قالب ایجاد پلتفرمهای توسعه انجام میشود و معاونت علمی و فناوری همه نوع تسهیلات برای بازاریابی داخلی و بینالمللی به شرکت دانش بنیان اعطا میکند.
وی تاکید کرد: معاون علمی و فناوری تسهیلاتی در قالب صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد علم ایران در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار میدهد و از یک نوع نسخه مشخص همه نوع تسهیلات بانکی را برای نوآوری و طرحهای مورد نیاز کشور فراهم میکند.
معاون توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی یادآور شد: در حوزه دارویی یک بازار هدف 600 میلیونی در اطراف ایران وجود دارد و ما باید از این پتانسیل بیشترین بهره را برای صادرات دارو و دیگر فناوریهای روز دنیا به کار ببریم.
انتهای پیام/