به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ فرشته سلجوقی افزود: طرح ارتقای توانمندیهای
زنان روستایی با هدف کاهش بیکاری زنان و افزایش
نرخ مشارکت اقتصادی آنان اجرا شده است. اجرای این طرح سال نخست در 50 روستا، سال دوم در 100 روستا و امسال در 100 روستای دیگر اجرایی شده و توانمندسازی زنان 15 تا 35 ساله را دنبال میکند.
وی گفت: خراسان رضوی دارای بیشترین روستا در بین استانهای کشور است و چرخ اقتصاد روستا به دست پرتوان زنان کارآفرین میچرخد و تقویت مشاغل جوار مزرعه و مشاغل خانوادگی میتواند به اقتصاد روستا کمک شایانی کند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی افزود: در طرح ارتقای توانمندی زنان روستایی دستگاههای اجرایی متولی دایره انجام اقدامات و اختصاص امکانات خود را در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و آموزشی به زنان و دختران هدف افزایش میدهند.
سلجوقی گفت: این طرح در خراسان رضوی با کمک 17 دستگاه اجرایی همکار به اجرا درآمده و اقدامات این دستگاهها توسط مجمع مشورتی زنان شهرستانها و فرمانداران قابل اندازه گیری و نظارت است.
وی افزود: در چارچوب طرح ارتقای توانمندی زنان روستایی تلاش شده در مساله اشتغال به بازارشناسی، بازاریابی، بازارسازی توسط زنان که مغفول واقع شده کمک شود و این مهم از طریق در کنار هم قرار دادن دستگاههای اجرایی متولی برای همسو کردن اقدامات و امکانات در حوزه زنان انجام گرفته است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی 28 شهرستان، 70 بخش و 2 هزار و 540 روستا دارد. براساس سرشماری نفوس و مسکن سال 1395 جمعیت زنان روستایی این استان 850 هزار نفر است.
انتهای پیام//م. ن
بیکاری زنان روستایی در خراسان کاهش یافت.