وى ادامه داد: روزى ما در زمان تدوین کنوانسیون مبارزه با دخانیات در سازمان بهداشت جهانى شرکت داشتیم و آن زمان یک گروه ١٠٠ نفره از آمریکا با این کنوانسیون مخالفت مى کردند، اما بالاخره این کنواسیون که قدرت آن بالاتر از کنوانسیون انرژى اتمى است تصویب شد.
اکبرى افزود: پس از تصویب این کنوانسیون در سازمان بهداشت جهانى تمام بندها در کشور آمریکا اجرایى شد و اکنون یک سیگارى در آمریکا باید یک سوم درآمد خود را صرف سیگار مى کنند.
رئیس انجمن بدون دخانیات ایرانیان عنوان کرد: در زمان تصویب کنوانسیون مبارزه با دخانیات متوجه شدیم که ایران جز کشورهاى هدف براى مصرف سیگار انتخاب شده و شرکت هاى دخانیات راه هاى ورود سیگار از مرزهایى، چون قشم و خوى و کیش را رصد کرده بودند و حتى اسامى افرادى که در گمرگ قرار بود آنها را کمک کنند مشخص شده بود.
وى در خصوص استفساریه خروج قهوه خانهها از شمول اماکن عمومى گفت: افرادى که این طرح را به مجلس بردند تا قلیان آزاد شود یا جاهل هستند یا پول گرفته اند.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکى شهیدبهشتى عنوان کرد: ٣٠ درصد مرگها ناشى از دخانیات است و دخانیات مى تواند موجب اختلال ژنتیکی شود و به این دلیل است که کودکان و جوانانى که در نسل هاى قبلى خود افراد دخانیات مصرف مىکردند سرطان ریه گرفتند و جان خود را از دست دادند.
اکبرى تاکید کرد: هیچ سود و منفعتى در سیگار نیست و ما باید جامعه را توانمند کنیم و مردم باید بدانند کسانى که سیگار و قلیان را تبلیغ مى کنند یا نادان هستند یا پول گرفته اند.
انتهاى پیام/